kacper_84 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) no to ja dzwonie do Artiego od Suzi.Bysmy zwineli Dzula i moglibysmy wpasc na 10 minut do Siwego odwiedzic go po drodze. Edytowane 9 Czerwca 2006 przez kacper_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 kacper dzieki za tel :) no to do zobaczenia jutro panowiespotykamy sie o 11?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Pisac wszyscy jakie godziny pasuja zeby juz dzisiaj ustalic godzine spotkania na placu D. :banghead: Dzulu daj do siebie jakis numer kontaktowy :) A ja dla kompromisu proponuje 11,30 :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 To jutro o 11:30Jak nie będzie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek kawasaki Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 jutro na placu zbiorka godzina od 11.30 do 12.00 pozniej wyjazd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 stęskniliście sie za mną :> ja dzisiaj wróciłem z kaszub z praktyk w parku krajobrazowym, 350 km zrobiłem w deszczyku :) jak wstane to najprawdopodobniej podjade do Was, chyba ze bedzie lało to nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 stęskniliście sie za mną :> ja dzisiaj wróciłem z kaszub z praktyk w parku krajobrazowym, 350 km zrobiłem w deszczyku :banghead: jak wstane to najprawdopodobniej podjade do Was, chyba ze bedzie lało to nie... Nie pitol głópot, nie będzie lało :) . Masz sie meldować na pl. Dąbrowskiego o 11:30Dawno tak silna ekipa sie nie zebrała :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Kamieniu dobrze gada :icon_question: Dawno nie smigalismy wiesza grupka :) Wiec do 11,30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 dokladnie o 11.30tylko ze dzisiaj bedziemy musieli jechac wolno bo bede z plecaczkiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 No to w koncu mamy plecaczkowa wycieczke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 dokladnie o 11.30tylko ze dzisiaj bedziemy musieli jechac wolno bo bede z plecaczkiem ;)jeździliśmy wolno, a i tak zdjąłem zjebki. Że jakieś wiatry boczne i w ogóle. Te baby to są na maxa marudne :) Dawno nie smigalismy wiesza grupka :notworthy: Grupka była całkiem przyjazna, ale żeby większa (raptem 4 moto z plecakami) ? to nie jestem przekonany - Procu jakieś obowiązki, Gabryś zaspał, a co z resztą to w ogóle nie wiem.Ale i tak było zajebiście (nawet jakiś substytut bunkrów był :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 ale ze środą wszystko normalnie? czyli 19? a może troche później zeby obskoczyć selgros? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 bylo niezle ja nawet wzilem klapki i spodenki na plaze :notworthy: tutaj sa zdjeciahttp://www.megaupload.com/?d=ZI6DVNDMco do srody to mnie jest obojetnie o ktorej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Ja "dziadzio z czopera" ( taki motocykl ostanio mi zaproponowano z względu na mój wiek) uważam że nie ma sensu zmieniać godziny w środe, 19 jest ok, a selgros stoi pod znakiem zapytania.Polaczki dostaną łomot od niemców na mistrzostwach, pewnie większość będzie oglądała mecz. Kacperku, a gdzie sie zgubił kierowca i plecaczek (Sylwia) z Twojej CBRki ??, ostatnio razem byliście na zdjęciu, czemu takie drastyczne zmiany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) Kamieniu zostalem zkrytykowany za zla jakosc zdjecia :) Poczekam na lepsze ;) A co do srody to moze raz w miesiacu ustalimy sobie zlocik bez plecaczkow zeby sobie ostrzej posmigac i zeby nikt zjebki nie dostal :) :notworthy: Edytowane 12 Czerwca 2006 przez kacper_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi