yogi1990 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Siema jestem Maciek , teraz smigam tl1000s wczesniej mialem Bandita400 i Cagive SuperCity125.Rok temu bylem w Czestochowie z grupa z lodzi. Z tego co pamietam to Wojtek na litrowym wiaderku i Robert na srebrnym thundercatcie ktorego niedawno widzialem na allegro :P. http://www.bikepics.com/members/yogi1990/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidka Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Mnie się nie da zniechęcić :D :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Siema yogi1990 i scOti grupa rośnie w siłe :)witam również Dzidke. Słuchajcie podobno za 2 tygodnie już polatamy... ale niestety to tylko podobno bo to tylko prognozy pogody.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) wiecie gdzie w łodzi lub okolicach mogę dorobić kluczyk do Fireblada 929 z H.I.S.S em? bo mam tylko jeden a zapasowy zawsze się przydaje... no i jaki byłby koszt takiego dorabiania? Edytowane 27 Lutego 2009 przez melvin0789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) Czemu zniechęcasz płeć piękną, zawsze będzie przyjemniej wykąpać się w Borkach an waleta :biggrin: Poza tym poto mam ścigacza żeby zapitalać, jak będe chciał : 1. "poczuć wiatr we włosach"- to kupie czopera (i przejde na emeryture) 2. Podziwiać krajobrazy- to kupie wycieczkę krajoznawczą (i zmienie grupe żeby nie spowalniać) Jak na razie Jery ma racje, LUBIE JEŹDZIĆ SZYBKO :crossy: hehe no tak.. z ta emerytura to ostro pojechales, ale fakt faktem ;] ...jest przynajmniej chill out mi jakos do gustu nie przypadly (jeszcze) scigi ;] a do emertury mi daleko:) Siema yogi1990 i scOti grupa rośnie w siłe :)witam również Dzidke. Słuchajcie podobno za 2 tygodnie już polatamy... ale niestety to tylko podobno bo to tylko prognozy pogody.. pewnie znów na krotko bedzie ladna pogoda ;/ sie wzialem na sposób i na desce smigam poki jest snieg ;] bo takto takie glupie oczekiwanie az wsiade na moto... Edytowane 27 Lutego 2009 przez scOti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagi Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 P.S. Jestem w trakcie kolekcjonowania sezonu 2008 MotoGP. Relacje robione przez BBC Sport (wszystko po angielsku, brak tlumaczenia). Kazda runda zajmuje od 800MB do 1.2GB. Na ten czas mam rundy od 1 do 6. Jesli kotos reflektuje to moge sie podzielic. Odbior osobisty lub "przy okazji" :) ja jestem zainteresowany. daj znac na GG jak z odbiorem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Ok, ok. Juz nic nie mowie :) Popreclowalem i starczy :D Wkazdym badz razie witamy, i tak jak wspomnialem, sledz temat i do zobaczenia :) Kamyk, Ty nasz GhostRiderze :D Trzaba by Ci autobus na czarno przemalowac, zeby nie bylo watpliwosci :D Podoba mi sie twoje podejscie Kamyk. Ja tez taki grzeczny nie jestem :buttrock: Nie jaram o co chodzi z malowaniem mojego autobusu na czarno ? Wiem Jery że Ty wiesz równiedobrze jak ja (i wielu innych naszych kolegów z grupy z Placu) do czego służy prawa manetka (Musi, Oskar, Łukasz, Mirek, Jarek, Dżulu itd sorki wszystkich pomiiętych :notworthy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 Nie jaram o co chodzi z malowaniem mojego autobusu na czarno ? Wiem Jery że Ty wiesz równiedobrze jak ja (i wielu innych naszych kolegów z grupy z Placu) do czego służy prawa manetka (Musi, Oskar, Łukasz, Mirek, Jarek, Dżulu itd sorki wszystkich pomiiętych :notworthy: ) No pewnie ze wiem do czego sluzy :D A z malowaniem to chodzi o to ze GhostRider jezdzi tylko i wylacznie czarnymi sprzetami. Nie wazne czy to puszka czy moto. To taki znak rozpoznawczy :) Ok, juz nic nie mowie, bo widze ze Kamieniu sie na mnie coraz bardziej wkur..... denerwuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quki26 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 wiecie gdzie w łodzi lub okolicach mogę dorobić kluczyk do Fireblada 929 z H.I.S.S em? bo mam tylko jeden a zapasowy zawsze się przydaje... no i jaki byłby koszt takiego dorabiania? Ja się dowiadywałem w liberty i profi, dorabiają jedni i drudzy cena tak ja do mnie ( cbr 1100 xx) to około 220 pln, w cenie kluczyk, dorobienie i kodowanie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 aleś mnie ucieszył :) już myślałem że z 800zł będę musiał szykować... niech tylko trafi się ciepły dzionek w marcu to lecę do nich na moto i dorabiam kluczyk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 P.S. Jestem w trakcie kolekcjonowania sezonu 2008 MotoGP. to wpadnę w sobotę po południu z dyskiem, pasi? ;) a jak będziesz grzeczny to może i książkę Ci wreszcie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 (edytowane) to wpadnę w sobotę po południu z dyskiem, pasi? ;) a jak będziesz grzeczny to może i książkę Ci wreszcie oddam W sobote ide do pracy. Jestem w domu do 13.00 i od 22.10 Jesli dasz rade, to zapraszam. I tez od Ciebie zalezy, czy oddam Ci twoja :P Edytowane 27 Lutego 2009 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No pewnie ze wiem do czego sluzy :D A z malowaniem to chodzi o to ze GhostRider jezdzi tylko i wylacznie czarnymi sprzetami. Nie wazne czy to puszka czy moto. To taki znak rozpoznawczy :) Ok, juz nic nie mowie, bo widze ze Kamieniu sie na mnie coraz bardziej wkur..... denerwuje :) No co Ty JERY w żadnym wypadku się nie "wkur..... denerwuje", poprostu nie kumałem o co chodzi z tym malowaniem i tyle. Jóż nie nie mogę się doczekać jak dosiądziemy swoje niunie i pośmigamy razem i ręsztą składu oraz gośćmi. Może w Sobotę jakoś tradycyjnie na placu się stykniemy (oczywiście następną), ale nie całkiem od rana. Procu ma przyjechać do mnie na chate sprawdzić co z tym wyciekiem ?, mam niezłą kałuże pod autobusem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Moja niunia już też sprawna tylko owiewki założyć i dzida . pewnie będzie dużo paliła ale jak się zapi..... to ja już tak mam a wy :icon_question: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 No co Ty JERY w żadnym wypadku się nie "wkur..... denerwuje", poprostu nie kumałem o co chodzi z tym malowaniem i tyle. Jóż nie nie mogę się doczekać jak dosiądziemy swoje niunie i pośmigamy razem i ręsztą składu oraz gośćmi. Może w Sobotę jakoś tradycyjnie na placu się stykniemy (oczywiście następną), ale nie całkiem od rana. Procu ma przyjechać do mnie na chate sprawdzić co z tym wyciekiem ?, mam niezłą kałuże pod autobusem Nie wiem czy sie uda z ta sobota. Wczoraj dopiero mojego Faziego Jozin zabral do doktora do Poznania. Pewnie troche to potrwa. Mirek, Twoj gixer tez byl w Poznaniu czy w Bazinach?:) Moja niunia już też sprawna tylko owiewki założyć i dzida . pewnie będzie dużo paliła ale jak się zapi..... to ja już tak mam a wy :icon_question: :icon_twisted: Romek, o twoim spalaniu to juz legendy chodza :P A tak bardziej serio, to mysle, ze to to norma. Moj Fazer rekordowo wzial caly zbiornik na, uwaga.... 150km :P Ale jak sie ponizej 250 nie zchodzilo (a czesto bylo i 280) to juz tak jest. Ale nie ukrywam, ze zdziwko mnie chapło, jak mi sie rezerwa zapalila :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi