PROC Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ale musisz się ze mną zgodzić że w Enduro albo cross potrzeba jest więcej techniki ....... i większych umiejętności a za razem jest bardziej ekscytujący ... no właśnie nie do końca. Balansowanie ciałem na quadach nie jest wcale takie proste ani lekkie.Żeby sprawnie i szybko pokonywać przeszkody trzeba włożyć wiele wysiłku. Jazda motocyklem crossowym czy enduro wydaje mi się dużo naturalniejsza i lżejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 no właśnie nie do końca. Balansowanie ciałem na quadach nie jest wcale takie proste ani lekkie.Żeby sprawnie i szybko pokonywać przeszkody trzeba włożyć wiele wysiłku. Jazda motocyklem crossowym czy enduro wydaje mi się dużo naturalniejsza i lżejsza. robimy delikatny off topic ... ale to ty tu jesteś szefem xD dokładnie masz racje ale mimo to w Quadzie balansujesz tylko lewo prawo a tu się jeszcze trzeba składać do zakrętów co się okazuje nie lada wyczynem ;) takie ja odniosłem wrażenia z jeżdżenia prawie bez przerwy 3 dni Quadem. Po za tym mimo to że quady są przystosowane do ostrych terenów w lesie to często sprawia to problem gdyż są dość szerokie ..... co prawda każde mniejsze drzewko można nimi po prostu taranować ale jak no zareagują ekolodzy ;) ;) zgodzisz się ze mną szanowny moderatorze PROC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wielkie dzięki Camaross za umożliwienie krótkich bądź co bądź ale za to bardzo pozytywnych chwil na swoim enduraku :buttrock: Powiem szczerze że jazda jest naprawdę wciągająca :crossy: :bigrazz: Obym w jak najszybszym czasie mógł potrenować technikę i nie tylko na swoim :icon_twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) Wielkie dzięki Camaross za umożliwienie krótkich bądź co bądź ale za to bardzo pozytywnych chwil na swoim enduraku :buttrock: Powiem szczerze że jazda jest naprawdę wciągająca :crossy: :bigrazz: Obym w jak najszybszym czasie mógł potrenować technikę i nie tylko na swoim :icon_twisted: pozdroNie ma problemu :lalag: do zobaczenia w ironie może się wreszcie skusze do niego przyjeżdżać .... ale to prawko by się przydało na zx-12 =] a tak w ogóle to tor na Piątkowisku jest mniej więcej tutaj: http://mapa.szukacz.pl/?&nc=51,66917&ec=19...WYBRANY%20PUNKT Edytowane 11 Lipca 2007 przez Camaross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Dzięki Camaros było zaje.....e! :cool: Do tej pory jestem w szoku :P I sorry za jazde po tej drodze niewiedziałem poprostu.Pozdrowienia i dozobaczyska. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Dzięki Camaros było zaje.....e! :cool: Do tej pory jestem w szoku :P I sorry za jazde po tej drodze niewiedziałem poprostu.Pozdrowienia i dozobaczyska. :notworthy:nie ma problemu =] do zobaczenia w lesie lub na torze xD ... aa i sory za zasypanie motocykla =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 ja troche z innej beczkichce sprzedać swoje motomoto jest uszkodzone do zrobienia jest przednie zawieszeni (rury do wymiany), i do poprawek lakierniczych bak, przedni błotnik i tylny plastik, kierownica do wymiany klamka hamulca tez do wymianymoto jest do obejrzenia w łodzirok 2001 modelowy 2002 sprowadziłem go ze stanoów w 2005 roku i miał wtedy przejechane tylko 350 mil!!do tej pory nakreciłem około 7 tys milmoto ma akcoseryjny wydech, który niezle brzmi myślę że większość tu obecnych może potwierdzić :icon_question: jeżeli jest ktoś chętny to udziele więcej informacji i pogadamy o cenie nr gg macie nr tel: 667-348-910 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ja troche z innej beczkichce sprzedać swoje motomoto jest uszkodzone do zrobienia jest przednie zawieszeni (rury do wymiany), i do poprawek lakierniczych bak, przedni błotnik i tylny plastik, kierownica do wymiany klamka hamulca tez do wymianymoto jest do obejrzenia w łodzirok 2001 modelowy 2002 sprowadziłem go ze stanoów w 2005 roku i miał wtedy przejechane tylko 350 mil!!do tej pory nakreciłem około 7 tys milmoto ma akcoseryjny wydech, który niezle brzmi myślę że większość tu obecnych może potwierdzić :notworthy: jeżeli jest ktoś chętny to udziele więcej informacji i pogadamy o cenie nr gg macie nr tel: 667-348-910 pozdrawiamwidziałem Twoje moto jak zabierałem rozbitka Zenka. Chyba nie ma tam aż tak dużo roboty ??!!??Czemu odpuszczasz ??, zrób go i pośmigaj z namiMoja niunia też leży "schorowana" i czeka na doktorka który ją wyleczy. Cierpliwie czekam i jestem przy nadziei szybkiego powrotu do zdrowia mojej kochanki. Martwi mnie jedynie fakt, że nie będzie mnie na ślubie Musiego (zajebiście chciałem u Niego być i pohałasować), już jedna taka impra mnie pominęła a teraz kolejna, zaczyna mnie to wku**wiać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam wszystkich czy jutro będzie ktoś na placu?W końcu bym się z wami spotkał i polatał gdzieś,bo ostatnio jak byłem to dojechałem tylko do stacji statoil na rokiecińskiej,wszyscy wyrwali do borek a mnie padła cewka i do domu wracałem na dwóch garkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 już jedna taka impra mnie pominęła a teraz kolejna, zaczyna mnie to wku**wiać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kamieniu, doskonale Cię rozumiem i w pełni podzielam Twoje subiektywne odczucia...przez moją rękę jestem już wk**wiony od 4 tygodni, a jeszcze jeden przede mną - mnie też omija sporo ciekwawych imprezek....ale już niedługo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam wszystkich czy jutro będzie ktoś na placu?W końcu bym się z wami spotkał i polatał gdzieś,bo ostatnio jak byłem to dojechałem tylko do stacji statoil na rokiecińskiej,wszyscy wyrwali do borek a mnie padła cewka i do domu wracałem na dwóch garkach.Pogoda troszkie nie wtenczas się zrobiła ale myśle że ktoś się pojawi,ja bede na placu napewno a póżniej mam zamiar podjechać do Irona.Jeżeli chodzi o jakieś większe odległości to dzisiaj odpadam,no chyba że podskoczymy gdzieś na jakieś jedzonko.Pozdrawiam. A i zapomniałbym dodać En en eeennn!!!!!!!!!!! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Jeśli nie będzie padać,to ja,Wiesio i chyba Kuba(mój instruktor jazdy konnej) podjedziemy na motorach do Irona.Będziemy na 100%.Enenenennnnn.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Pewnie też się wstawię do Irona, ale niestety puszką :buttrock: Eneneneneneneen. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Padać chyba nie przestanie więc proponuje piwko w Ironie Panowie i Panie. Wow :D nieczuje że rymuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Padać chyba nie przestanie więc proponuje piwko w Ironie Panowie i Panie.Wow :icon_rolleyes: nieczuje że rymuje :icon_mrgreen: Edi, to jest dobry pomysł.Daj mi do siebie numer tel. Edi, to jest dobry pomysł.Daj mi do siebie numer tel.Enenenenenenene. . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi