jaszczur_uc Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Edi, a jakim moto można latać przez cały rok? Crossem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) Edi, a jakim moto można latać przez cały rok? Crossem? No jasne .Trzeba tylko mieć gdzie latać a ja akurat mam,14 hektarów po których moge sobie fikac do woli. Edytowane 10 Lipca 2007 przez edison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 To Ty obszarnik jesteś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Nom klimat się zmienia ale trza jeszcze spróbować i kto wie może też na jakiegoś enduraka wskoczę w przyszłym sezonie :cool: No jasne .Trzeba tylko mieć gdzie latać a ja akurat mam,14 hektarów po których moge sobie fikac do woli. W razie czego pozwolisz, że się przyłącze ;) ;) Tylko najpierw trza pomyśleć o sprzętach i jadziem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Mój sprzęt "w teren" powoli, ale sukcesywnie nabiera kształtów i coraz bliżej mu jest do wyjechania w plener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 No to panowie może jesienią jakiś męski wypadzik w pola i lasy? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jesienią i zimą hehe :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 hehe dokładnie Panowie .... cały rok można jeździć tylko na zimę inne ciuszki trzeba bo zamarznąć można . uwierzcie mi ja sie przesiadłem z ulicy na teren .... (jak ktoś chce sprzedam Kawasaki zx-12r ) 1) bezpieczniej 2) tyle samo adrenalina a mniej monotonni jazdy =] po za tym jak chcecie spróbować w salonie Surpelul. Przybyszewskiego 99 Łódź (042) 250-60-50 jest wypożyczalnia quadów ..... można wypożyczyć na dzień .... maszynki są nie kiepskie sami zobaczcie : http://www.kawasaki.pl/model.php?id=104 "No jasne .Trzeba tylko mieć gdzie latać a ja akurat mam,14 hektarów po których moge sobie fikac do woli." a gdzie ten teren to może wpadniemy z kumplami =] =] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 jest wypożyczalnia quadów ..... można wypożyczyć na dzień .... jaka jest cena wypozyczenia takiego quada na dobe? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 cos okolo 200 zl ale uwierzcie nie zapomniane przerzycie :] praaaawie jak motocross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Jak chcecie to mogę pogadać z kumplem i w Wiśniowej górze można polatać Quadem (kolega ma). Kilka razy latałem tym sprzętem i fakt, zabawa jest odlotowa :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 quady to sport dla leniwych motocross i Enduro ... to jest dopiero przeżycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Trza spróbować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 quady to sport dla leniwych motocross i Enduro ... to jest dopiero przeżycie Nie byłbym tego taki pewien.Quady wcale się tak lekko nie prowadzą zwłaszcza w bardzo trudnym terenie.Zapewniam że parę szybkich okrążeń po torze np Blasterem 660 potrafi wykończyć błyskawicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ale musisz się ze mną zgodzić że w Enduro albo cross potrzeba jest więcej techniki ....... i większych umiejętności a za razem jest bardziej ekscytujący ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi