rafi Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 już pytałem wcześniej ale entuzjazmu nie było :banghead:jedzie ktoś z Was na King of Europe (200 km) w niedziele?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no i niestyty, mój optymizm z zeszłego tygodnia został wczoraj przygaszony...ręka jak się okazał wymaga dłuższego leczenia - wczoraj miałem ją przestawianą i gipsik praktycznie do końca lipca :eek: na placu pojawię się dopiero na samym początku sierpnia :D Jak narazie pozostaje mi dosiadanie sradzika na sucho w garażu ;) ojoj, wspolczuje. Widze ze niedlugo bedziemy mogli zalozyc subforum dla tych w gipsie :icon_mrgreen: jak to miales ja przestawiana? to co sie wlasciwie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 A Ty Piotrek chociaz jedna fotke bys wrzucil zeby sie pochwalic nowym nabytkiem :D Czekam.... Postaram się Kacper wrzucić jakąś fotke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 A Ty Piotrek chociaz jedna fotke bys wrzucil zeby sie pochwalic nowym nabytkiem :) Czekam....Postaram się Kacper wrzucić jakąś fotke. Pozdrawiambo zaraz zabawie się w paparazzi i zrobię skandaliczne zdjęcia rozebranego motocykla :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 (edytowane) ojoj, wspolczuje. Widze ze niedlugo bedziemy mogli zalozyc subforum dla tych w gipsie :biggrin: jak to miales ja przestawiana? to co sie wlasciwie stalo? Po wizycie na pogotowiu w zeszłą środę, dostałem tylko szynę i informację, że nic poważnego (lekarz popatrzył na zdjęcie, dotknął ręki długopisem :icon_evil: ) i musi zejśc opuchlizna. Po tygodniu zajął się mną kolega - chirurg :icon_mrgreen: , który po zrobieniu konkretnego zdjęcia orzekł, że jest rozwarstwienie kości z podwichnięciem i musi ustawić rękę, potem gipsik na cztery tygodnie i tyle..., apotem już będe mógł sobie pojeżdzić :notworthy: Edytowane 29 Czerwca 2007 przez PRZEMEK75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 bo zaraz zabawie się w paparazzi i zrobię skandaliczne zdjęcia rozebranego motocykla ;) Zdjęcie mojej gołej niuni Procu chcesz pokazać publicznie!!! Że się przed Tobą rozebrała to nie znaczy że wszyscy mają ją oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 No to jestem uziemiony :clap: , regulator napięcia (mam nadzieje że to on) dostane dopiero w czwartek.Funfel nówka japońska.Jak Procu mi pomoże wymienić i będzie działał to będę w środę na ślubie :P :D No to jestem uziemiony :) , regulator napięcia (mam nadzieje że to on) dostane dopiero w czwartek.Funfel nówka japońska.Jak Procu mi pomoże wymienić i będzie działał to będę w środę na ślubie :clap: :DOczywiście w SOBOTĘ nie w środę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Wczoraj na placu stawiły się aż dwie osoby,ja i musi czyżby pogoda was wytraszyła starzeje się chyba towarzystwo he he. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 w najbliższą środę prawdopodobnie nie stawie się kolejny raz na placu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 W taką pogode panie kolego wątpie że ktokolwiek się stawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 no nie mów hop :icon_biggrin: Może kogoś poniesie i przyjedzie na plac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Co za poje. . . . pogoda. . . :icon_twisted: :icon_evil: ,Nawet mojemu psu nie chce się, wychodzić . . .Nic tylko się nawalić. . . :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 hehe xD a dla Enduro fanów pogoda jest wręcz doskonalą =] ja co dziennie brykam prawie po lasach .... Panowie klimat się zmienia motocykle też trzeba zmienić!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Camaross, masz rację. . .A może kupić drugi? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Panowie klimat się zmienia motocykle też trzeba zmienić!!!!!!! Powiem Ci że ostatnio mocno się nad tym zastanawiam.A najbardziej podoba mi się perspektywa latania prawie przez cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi