PRZEMEK75 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 no i niestety, po wczorajszym śmiganku nie obyło się bez wizyty na pogotowiu :lalag: , technik rtg z lekarzem nie bardzo wiedzieli do końca co jest i dla bezpieczeństwa zapakowali w szynę. ręka ch...., grunt że moto bez żadnej ryski :lalag: . Wprawdzie w przyszło środę raczej nie wpadnę na plac, ale za dwa tygodnie :clap: posmigamy aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 no i niestety, po wczorajszym śmiganku nie obyło się bez wizyty na pogotowiu :icon_mrgreen: , technik rtg z lekarzem nie bardzo wiedzieli do końca co jest i dla bezpieczeństwa zapakowali w szynę. ręka ch...., grunt że moto bez żadnej ryski :) . Wprawdzie w przyszło środę raczej nie wpadnę na plac, ale za dwa tygodnie :P posmigamy aż miło. a co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) malutka wywrotka...a lataliśmy po łodzi i przy skręcaniu ze strykowskiej w brzezińską, gościu z plecaczkiem zajechał mi drogę i jeszcze przyhamował, byłem za blisko żeby wyrobić i mimo naciśniecia na heble puknąłem go w tylne koło, mój przód się podwinął i poleciałem na bok, kierownica uderzyła mnie w rękę i cosik mi się stało w nadgarstek....ale będę żył.... :biggrin: :biggrin: Edytowane 21 Czerwca 2007 przez PRZEMEK75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Dałem też na głównym, ale nie wiem czy tam czytacie :icon_twisted: W next week odbędą się zawody King of Europe, Kamień Śląski, 30.VI - 1.VII kto jedzie?Z Łodzi to jest ok. 200km Chciałem się wybrać na jeden dzionek, raczej w niedziele 01.07, jedzie ktoś z forumowiczów? Chętnie bym się podłączył do jakieś grupy. Jazda oczywiście motorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Powracam do gry :wink:Piotruś zmień podpis, nie jesteś Piotrek Kawa, tylko Piotrek XX Z radością chciałbym wszystkich znajomych motonitów z forum motocyklistów i nie tylko zaprosić na uroczystość moich zaślubin z moim plecaczkiem, która odbędzie sie 21 lipca 2007 r. w Kościele Miłosierdzia Bożego na Teofilowie o godz. 17 :icon_razz: A oto zaproszenie dla Was wszystkich: :P http://img461.imageshack.us/img461/4686/zaproszenie1sd0.jpgUważaj musi, Jak wszystkie "ŁOBUZY" z TEO (nie wymieniając po nazwisku) zwalą sie na Twój ślub to zbankrutujesz na bramkach.TIRa wódy będziesz musiał załadować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Jak to dobrze, ze mam kuferki zamontowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 malutka wywrotka...a lataliśmy po łodzi i przy skręcaniu ze strykowskiej w brzezińską, gościu z plecaczkiem zajechał mi drogę i jeszcze przyhamował, byłem za blisko żeby wyrobić i mimo naciśniecia na heble puknąłem go w tylne koło, mój przód się podwinął i poleciałem na bok, kierownica uderzyła mnie w rękę i cosik mi się stało w nadgarstek....ale będę żył.... :P :icon_mrgreen: zdrowiej szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Musze zmienić tylko Kamieniu nie wiem jak. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 (edytowane) Musze zmienić tylko Kamieniu nie wiem jak. :lapad: trzeba napisac ladnego mailika lub wiadomosc prywatna do naszego admina shreka i uzbroic sie w cierpliwosc, bo to nie tak szybko zostanie zalatwione :) Edytowane 23 Czerwca 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Musze zmienić tylko Kamieniu nie wiem jak. :clap:Mnie Procu poprowadził za rączkę na GGNo i sie udałoProcu to jest gość od prawie wszystkiego, wal do niego jak w dym na pewno pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 qrde spoko bylo chociaz na chwile pokazac sie na placu :clap: Cos ostatnio malo czasu na smiganie ;) Jak tam dalsze latanie :) Gdzie was ponioslo :) A wlasnie tita co na Eci nie wpadasz na plac :( Ja tam na wiesi podjechalem i nie bylo problemu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja per....Arti ty to masz pecha :icon_question: Dobrze ze nic powaznego CI sie nie stalo.Trzym sie A Ty Piotrek chociaz jedna fotke bys wrzucil zeby sie pochwalic nowym nabytkiem :) Czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A wlasnie tita co na Eci nie wpadasz na plac :) Ja tam na wiesi podjechalem i nie bylo problemu :icon_question: w zeszla srode Ecia popyrkala dzielnie na schabik. Dzisiaj niestety pozno skonczylam prace, moze w przyszlym tygodniu :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no i niestyty, mój optymizm z zeszłego tygodnia został wczoraj przygaszony...ręka jak się okazał wymaga dłuższego leczenia - wczoraj miałem ją przestawianą i gipsik praktycznie do końca lipca :) na placu pojawię się dopiero na samym początku sierpnia :( Jak narazie pozostaje mi dosiadanie sradzika na sucho w garażu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jakoś tak cicho, szaro, smutno. . .Nic się nie dzieje.Jak w polskim filmie. . ., i tylko ta droga na Ostrołękę nie daje mi spokoju. . . :notworthy: Może trzeba coś jakoś zamieszać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi