czarczi Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 nie no zajebiste moto pewnie gdzie s w granicach 98->00 jak juz kolega mowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Mialas zgadywac na podstawie zdjec a nie przeprowadzac sledztwo :P Takie zboczenie zawodowe :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 (edytowane) Takie zboczenie zawodowe :icon_twisted: no co? no co? :biggrin: Edytowane 5 Maja 2007 przez etita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 no co? no co? :icon_razz: A jaki to zawod? Policewomen??:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 A jaki to zawod? Policewomen??:P nie, aczkolwiek korzystajac z okazji pozdrawiam wszystkich strozow prawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 nie, aczkolwiek korzystajac z okazji pozdrawiam wszystkich strozow prawa :icon_razz:No witam po dłuuuuugiej przerwie :biggrin: Jery,wreszcie kupiłeś,gratulacje!Przypominam o nieporuszaniu się w poniedziałek i we wtorek po łódzkich drogach,bo może to się przykro skończyć :) A dla niekumatych to w poniedziałek jeżdżę z Panem Darkiem 3 godzinki po Łodzi na swojej Virażce,a we wtorek mam egzamin :crossy: Ciekawa jestem,jak to wyjdzie w deszczu??Może odwołają z powodu brzydkiej,deszczowej pogody??PozdrowionkaP.S.Na bajzlu będziemy na 1000%!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 ja również witam, rzadko pisze ale bardzo często zaglądam :D ze wzgledu na deszcz nie pojeździ sie ale juz niedługo.. niedługo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 No witam po dłuuuuugiej przerwie :D Jery,wreszcie kupiłeś,gratulacje!Przypominam o nieporuszaniu się w poniedziałek i we wtorek po łódzkich drogach,bo może to się przykro skończyć :D A dla niekumatych to w poniedziałek jeżdżę z Panem Darkiem 3 godzinki po Łodzi na swojej Virażce,a we wtorek mam egzamin :crossy: Ciekawa jestem,jak to wyjdzie w deszczu??Może odwołają z powodu brzydkiej,deszczowej pogody??PozdrowionkaP.S.Na bajzlu będziemy na 1000%!! A dziekuje, dziekuje :). Wiolu, moze bysmy sie umowili na ten bajzel. Zawsze to w kupie razniej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) P.S.Na bajzlu będziemy na 1000%!! wybieracie sie w piatek czy w sobote? a tak przy okazji to scigne Cie o te opony, potrzebny bedzie komplet 4 sztuk :D w jakich godzinach jezdzisz? zebym wiedziala kiedy z domku nie wychodzic :D P.S Wiolu coz za avatar! Edytowane 6 Maja 2007 przez etita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 no dobra,to skoro już forum działa to czas na... ... na jedno ale to zarąbiście ważne pytanie! Kto będzie w środę na placu :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 rowniez witam po dlugiej przerwie :icon_mrgreen: A jesli chodzi co do srody to powinienem zawitac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ja będe napewno .Może skoczymy stoczyć bitwe z wielkim schabikiem? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Ja będe napewno .Może skoczymy stoczyć bitwe z wielkim schabikiem? :icon_mrgreen:Jestem jak najbardziej za :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 Może uda nam się jakimś cudem ustalić wcześniej traske?Kto jeszcze pisze się na "schabik"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 a co to za miejsce gdzie serwuja schabik?? bo cos nie w temacie jezdem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi