Kamieniu Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Siemka, ja na środę sie piszę. Będe po 19Nara Siemka, ja na środę sie piszę. Będe po 19Nara W związku ze zmianą adresu zamieszkania mam chwilowe kłopoty z dostępem do netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 mnie jeszcze w tę środę nie będzie, ale może już w następną :) Jutro jadę zamówić tarcze sprzęgłowe i uszczelki. Właśnie rozkminiłem jak zrobić sobie tapicerkę na nowe siodło za friko. jeszcze trochę muszę powalczyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Ok czyli jak narazie na P. Dąbrowskiego będzie nas 3 Ja, Jarek i Kamieniu, może się jeszcze ktoś dołączy im więcej tym fajniej :buttrock: Pozdrawiam Ok czyli jak narazie na P. Dąbrowskiego będzie nas 3 Ja, Jarek i Kamieniu, może się jeszcze ktoś dołączy im więcej tym fajniej :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 niestety mnie dzisiaj pozostaje wysiadywanie kanapy jedynie w ironie. Ale mysle ze moze byc radosnie bo znow jest co oblewac... Ale to niech Proc sam sie chwali :icon_biggrin: Ktos z kanapowcow jeszcze przyczlapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Ja będe jak Tommy Lee Johns w ściganym. :P Edytowane 14 Marca 2007 przez edison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 To fajnie , ze ktos bedzie. Ja tez sie zapisuje na to "zebranie". :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 no i jeszcze jedna środa z piwem w Iron i w drogę :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Wczoraj dzięki poświęceniu Proca :icon_razz: udało się dokończyć mój zbiornik,więc cały radosny położyłem się spać z nadzieją że już dziś sobie pośmigam.Wyglądając dzisiaj rano przez okno prawie się popłakałem :evil: ale nie poddam się będe twardy i juz za kilka godzin jak wszystko dobrze pójdzie to :icon_razz: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 taaa jak bedziesz smigal w taka pogode to za chwile do wyklepania moze byc juz nie tylko zbiornik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Spoko, PROC znow bedzie mial troche roboty :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 No to jutro mam wielki dzień...... aż strach pomyśleć co z tego wyniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 No to jutro mam wielki dzień...... aż strach pomyśleć co z tego wyniknie? Badz dzielny, bedziemy trzymac kciuki :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Witam po kilku dniach milczenia...Procu,co oblewasz?Będziecie w środę w Ironie?My się piszemy :clap: Etita,oddam Ci katalog i przywiozę te katalogi z Anglii.A dziś mi przyszła skrzynka na listy i pokrowce na motory,jupii :notworthy: Pozdrawiam wszystkich i ...a zresztą pogadamy w środę :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 W środę będę tradycyjnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Ja pewnikiem zawitam około 20stej... Umówiłem się z fumflem.. ale przywitać się napewno podejdę... jeżeli was tam rozpoznam jakoś :icon_mrgreen: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi