Piotrek Kawa Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Sezon 2007 wreszcie rozpoczęty, wczoraj pogoda dopisała więc śmigaliśmy z Jarkiem :crossy: , z małym errorem pod Ironem, ale dzięki magikowi Procowi :clap: problem został zażegnany :biggrin: . A no i co się dzieje z Wami taka ładna pogoda była to zamiast na Placu Dąbrowskiego się spotkać to Wy Ironie siedzicie wstyd :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Dajcie mi jeszcze parę dni - 21 max 28 marzec śmigamy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Kto będzie śmigał w weekend? moze jakiś wypad? pogoda ...mmmmm :D wyjebista ;) Kto będzie śmigał w weekend? moze jakiś wypad? pogoda ...mmmmm ;) zajebista ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 A pogoda ma być deszczowa ;) i tak do końca tygodnia...Etita,pamiętaj o nalepce,to Maciek zeskanuje i zrobi nam więcej na papierze policyjnym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Kto będzie śmigał w weekend? moze jakiś wypad? pogoda ...mmmmm :D wyjebista :( Dzulu a co z tą sobotnią imprezą :D http://img230.imageshack.us/img230/1568/dsc03503cg3.jpghttp://img338.imageshack.us/img338/4739/dsc03508cw0.jpg jeszcze mam przy nich dużo pracy ale już widać mniej więcej o co chodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Etita,pamiętaj o nalepce,to Maciek zeskanuje i zrobi nam więcej na papierze policyjnym :P na wszelki wypadek przypomnij mi jeszcze we wtorek wieczorkiem np smskiem :D ale postaram sie zabrac w srode z soba. Jakies plany kolezenstwo ma na weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 NO to ja wczoraj sezon rozpocząłem.Rumak zaskoczył od pierwszego pstryknięcie mimo, że akumulator nie był ładowany tylko stał w mieszkaniu.WIELKIE DZIĘKI DLA PROCA ZA POMOC! P.S. Spod uszczelki znowu zaczęło trochę lecieć, chyba za tydzień skoczę do serwisu bo akurat będę mieć zajęcia w Wawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 A ja mam juz za soba pierwsze smiganie w srode i pierwszy w tym sezonie mandacik ;P Wojtas tez obskoczyl... hehe Do zobaczenia w przyszla srode! Jak by co to piszcie na kom czy ktos wpada. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 na wszelki wypadek przypomnij mi jeszcze we wtorek wieczorkiem np smskiem :biggrin: ale postaram sie zabrac w srode z soba. Jakies plany kolezenstwo ma na weekend?Sobota zajęta, Wiesiek w trasę jedzie.Ale niedzielę mamy wolną od jakiejś 11.00,bo do tej godziny instruktor konie objeżdża.Dzisiaj jadę do Profi po kaski :banghead: Może jak sezon otworzyliśmy to jakiegoś grilla w niedzielę? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 wpada ktos dzisiaj do Irona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Dzulu nie ściemniaj i się nie wykręcaj - sobota miała być (2 tuby :flesje: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 dzisiaj by mi bardziej pasowalo... a jutro bede w domu... musialbym specjalnie przyjechać.... a pogode zepsuliscie :flesje: to jazda bedzie mniej przyjemna!! ...a sprawa tych tub jest dla mnie niezrozumiała :flesje: 'co to sa tuby :crossy: ?' hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jak kupisz to zrozumiesz. Ale PROC kolem zakrąci :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jak kupisz to zrozumiesz. Ale PROC kolem zakrąci :icon_razz:a kto mi na to da? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 czyli z dzisiejszej "imprezy" nic nie wyszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi