kuba_gsxr Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 hej może coś dacie radę wykombinować. chciałbym w Wawie gdzieś kupić kombinezon 2 częściowy i buty na ścigacza. najlepiej cały czarny i buty też (lub czarny z żółtymi wstawkami). nie wiem gdzie mogę tutaj na miejscu kupić taką odzież. nie płaczę z powodu nadmiaru gotówki więc najlepiej w miarę tanio, ale nie najgorszej jakości (wiem, że jedno wyklucza drugie...). ale może znacie adresy sklepów gdzie mógłbym się przejść, pogadać..... dzięki za info i pozdrQba ---------wzrost: 184 cm, kombinezony mogą być nowe lub używane (ale mało).nie wiem jakie jeszcze wymiary mogę podać. dajcie znać ;)-------- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalmen3 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 www.amx.republika.pl - jakosc raczej slaba, ale lepsze takie kombi jak zadne, czy jazda w dresie... i ceny calkiem calkiem. Pozdrawiam Cytuj Internetowy sklep komputerowy http://mirwit.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Oglądasz sie za nowym (i) czy używki?Poza tym mógłbyś podać rozmiary ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi