scitro Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 No i co Melvin.... po tym spotkaniu.....wiesz już coś???Temat zdechł.... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joy Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Melvina uczucie dopadło, skrycie zaatakowało od tylu, niepostrzeżenie, i trzyma do tych pór.. :bigrazz: ..albo sie biedaczysko przedmonsterkiem z dylematów tłumaczy. no bo jak tu nie wielbic Belli.. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 joy - i CIebie też już dawno nie było :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 (edytowane) A ostrzegaliśmy go, żeby uważał z tymi laskami...bo przepadnie... i przepadł :bigrazz: Pozdro PS. Jest jeszcze jedna możliwość :crossy: Oddaje drugą nerkę za S4R...hahahaha.... Edytowane 31 Października 2006 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 .... Oddaje drugą nerkę za S4R...hahahaha.... a gdzie masz pierwszą - już coś za nią kupiłeś :bigrazz: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Ej Kris skoncentruj się chodziło Melvina, pierwszą oddał za S2R a teraz drugą oddaje za S4R... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 jestem, jestem ale mi sie znajomosc z kolezanka z polski odnowila :bigrazz: i czas mi absorbujewgralem wam tam troche zdjec z mojego podworka zeby wam jesienny blues poprwaic (pod "fotki" w sygnaturce)......wiecej w jastepne dni a do spotkania z "bella" nie doszlo ale co sie odwlecze.......wazne ze moj sasiad jest szczesliwy. ale juz niedlugo bedziesz spod salwatora na sankach pomykal a nie na 'stradzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 No chyba że są do Multi jakieś specjalne opony na zimowe wypady.. hihihi... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 to może jakieś opony od crosa by się dopasowało :wink: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi