Muminek Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 ale Monsterowców jest więcej - w nas siła, no nie Panowie :banghead: pozdrawiam,Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 patrz na inny watek dlaczego ale siedzialem dzis specjalnie dla was, 'strada-obsessed pigmejow :banghead: jest wyzej niz monster, oczywiscie, ale nie mialem problemow; noge przezucic bylo trudno. ja mam 182cm fajne lusterka maja migacze wmontowane a siedzenie (po 3min) dalej bylo wygodnezmieszny motorek, ale da sie lubiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2006 a tych pigmejów my też się nie boimy :buttrock: co nie przeszkadza przyznać, że MStrada jest niczego sobie, choć to kwestia gustu i miejsc do jazdy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 tu macie co prawda nie 'strade ale kolejne brzydkie kaczatko ktore mi dzis wpadlo w oko http://www.flickr.com/photos/melvinsmonste...57594332634511/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 tu macie co prawda nie 'strade ale kolejne brzydkie kaczatko ktore mi dzis wpadlo w oko http://www.flickr.com/photos/melvinsmonste...57594332634511/ jsteśmy Ci Melvin wdzięczni, że nas dołujesz takimi obrazkami i informacjami. Ale z drugiej strony bardzo się cieszę, że masz możliwość pooglądania ich i przekazania nam kilku fotek. Zobaczycie kiedyś i Polska będzie miała tak dobrze, że takie sprzęty bez problemu będą w zasięgu naszych pra-pra-praz wnuczków :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Niezła stylistyka tego Benelli, ciekawe czy rzeczywiście jeździ tak jak ma w nazwie (TNT)... Melvin jak go już przetestujesz to dawaj opinię... Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Niezła stylistyka tego Benelli, ciekawe czy rzeczywiście jeździ tak jak ma w nazwie (TNT)... Melvin jak go już przetestujesz to dawaj opinię...to jest poprzedni model, mnie sie osobiscie tak-sobie podoba. on ma 1130cc. byl jeszcze w srodku najnowszy, Cafe Racer w zlotym kolorze i ten to dopiero wygladal odjazdowo, ale stary melvin zapomniel mu cyknac fotke jak MV zobaczyl psmasz tu pelno fotek tego jak i nowegohttp://www.google.com.au/images?q=benelli+...sourceid=tipimg Edytowane 17 Października 2006 przez melvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 Powiem Ci, że zaintrygował mnie ten wahacz - ciekawa kompozycja... a motocykl jest bardzo agresywny i to mi się akurat podoba, szkoda tylko że nie V-ka (L-ka)Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 ten zloty "na zywo" to wyglada tak jak by cie chcial zjesc i wypluc. ale kotylion straszny a ja jestem za skromny na takie krzykliwe cudenka :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 No widzisz, to ja jestem nieco młodszy :buttrock: i mi akurat taka awangarda nie przeszkadza, choć przyznam, że multistrada (z tematu) :biggrin: akurat nie trafia w mój gust. Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 17 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2006 i mi też się podoba i dlatego następny motor jaki sobie kupię będzie to 748 lub 749 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 nowa multistrada ma 1100cc i przychodzi w dwoch wersjach.......wersja "s" ma ohlins i inne duperelejoy, jesli chcesz ulepszyc swojego potworka, to tu masz liste :buttrock: http://www.ducati-saarland.de/specoffer.htm?typ=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 ja bym sobie zminił wydech na taki jak jest w propozycji Quat-D 'Ex Box' Ducati Multistrada 1000/S (jak bym Stradę :buttrock: - musi czadowo brzmieć :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 dzis czytalem, ze do naszego australijskiego DML zapisal sie facet ze 'strada 1000 DSprzy ktoryms sobotnim spotkaniu wypytam sie go co i jak i dlaczego taka szkarada jezdzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 no to czekamy na relację :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi