mundy Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Dokładnie Kefir ,w ES 250/2 był superelastic ,a w starszych (tak samo jak w ifie/mz) stoye.Kolejne potwierdzenie na to ,że poszczególne modele mają sporo różnic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mła Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 a tak prezentuje się jaskółka z koszem od trophy :http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81761841 według mnei trochę marnie .... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 no marnie... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Otóż to , w tych maszynach liczy sie oryginał ;) I podczas budowy uzyskanie tego może być najtrudniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 24 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Ja mam w tej chwili emzetke w oryginale...;) I niemam zamiaru zmieniać:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon predkosci Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 no coz za duzo se do glowy wbiliscie orginalami zapominajac ze byly czasy gdy ludzie niszczyli co mogli wozki boczne ladowaly na zlomie bo nikt z nimi niechcial jezdzic wozki w MZ nieroznily sie zbyt mocno jesli chodzi o rame roznice byly w gondolia jaskolka z elastikiem tez sie prezetuje niezle tylko cza na to spojzec na zywo a nie na jakims marnym zdjeciu z allegroProsze o wiecej informacji dotyczace tego wozka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Ano ten koleś mieszka jak już wspomniałem 15 km ode mnie.Moto jest bez papieru(jak by odnalazł wcześniejszego właściciela to by były) i jak sprzeda to tylko całość .Więcej na PW :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi