gutek_rapier Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witam w niedalekiej przyszłości mam zamiar zakupić derbi sendre wersje supermoto nektórzy mówią że często sie psuje i że to chłam. Powiedzcie czy to prawda i do jakiej ceny opłaca sie kupować te motorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 przeniosłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Psuć sie nie psuje.. Silniczek ma niezły i wersja SM do jazdy po mieście jest całkiem dobra. Wersja terenowa niestety w teren sie bardzo kiepsko nadaje bo zawieszenia ma rowerowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwariat Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 czemu derbi a nie HM,DT,RX chyba były by leprze i leprzy wybór ;) (no i silniczek AM6 :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Bardziej zależy mi na wyglądzie super moto bo ładnie wygląda i dobrze sie jeździ po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Psuć sie nie psuje.. To prawda co innego jezeli chodzi o zatarcie..Masy byla Zatarta 2 Razy..czesto z kim gadam na gg mial rowniez ten problem...Hmm po za tym jest Dosyc droga w utrzymaniu:)(no i silniczek AM6 Buttrock ) No Walsnie minareli...Mimo To Senda Wymiata I Jest Chyba najmocnieszą Seryjną Enduralką w swojej klasie o najlepszych osiągach;]A silniki minareli hmmmm Ja mam o nich swoje zdanie:P Powiedzmy ze dosyc czesto musialem oglądac bebechy tych silnikow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 To powiedzcie mi coś dokładniej co sie psuje i czemu jest droga w utrzymaniu acha i jaki ona ma wkońcu silnik bo niemoge sie doczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Nie SendRa tylko Senda.Mi osobiście też się bardzo podoba, zwróć też uwagę na takie piździki jak Gilera Gsm, Gilera Smt, Suzuki Smx, Aprilia Mx, są to też bardzo fajne supermota, lecz niestety dość trudno osiągalne w PL. Do Sendy masz dużo części, możesz przeprowadzić w niej tuning na 70/80ccm. Ogólnie polecam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 To powiedzcie mi coś dokładniej co sie psuje i czemu jest droga w utrzymaniu acha i jaki ona ma wkońcu silnik bo niemoge sie doczytaćW utrzymyaniu jest taka sama jak reszta 50ccm' date=' nie zauważyłem różnicy w kosztach między derbikiem a np aprilia.Silnik w Derbi jest firmy derbi. No Walsnie minareli...Mimo To Senda Wymiata I Jest Chyba najmocnieszą Seryjną Enduralką w swojej klasie o najlepszych osiągach;]A silniki minareli hmmmm Ja mam o nich swoje zdanie:P Powiedzmy ze dosyc czesto musialem oglądac bebechy tych silnikow...U mnie jezdzi sporo motocykli z silnikami AM6 i żadko są rozbierane. Co do osiągów AM6 to jest ich tez kilka rodzaji, które róznia sie wałem, tłokiem, sprzegłem i wałkiem wyrównoważającym ( te wyczynowe go nie mają).Ja miałem HMa z silnikiem w chyba najwyższej wersji i tuningowym wydechem i gaźnikiemChodzi to mniejewiecej tak http://www.bikepics.com/pictures/437096/na focie obecny własciciel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 kolega ma derbi pare razy skoczyl nia z gorki i popsul sie przedni amortyzator, ale jako supermoto jest OK bo w teren niebardzo, no i woncu derbi robi na licencji KX. [ Dopisane: 19-01-2006, 15:38 ](na licencji kawasaki kx) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 woncu derbi robi na licencji KX. [ Dopisane: 19-01-2006' date= 15:38 ] (na licencji kawasaki kx)Co??????? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 ten kolega ktory ma sende mowil ze jest robiona na licencji KX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 ten kolega ktory ma sende mowil ze jest robiona na licencji KX...a simson jest robiony na licencji yamahy r1Kolega mówi głupoty. Pewnie sam to wymyslił, żebys myślał że jego Derbi to fajny motocykl. Z KXem to ma tylko wspólny kolor i nic więcej. Na poczatku salony kawaski sprzedawały derbiki ale pozatym to nie ma nic z tym wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 ale ja tez tak slyszalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Aha czyli derbi produkował własne silniki nie jakieś am6 czy rotax?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi