Karolaga1 Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 A co myslicie o firmie z sokółki ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 ani ja ani nikt ze znajomych nie miał do czynienia z tą firma wiec nie moge powiedzieć nic konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 jesli chodzi o okna to calkiem porzadnie wykonane.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matołusz Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Ja także z "Sokółkarzami" nie miałem do czynienia. Wiecie, ale opowiem Wam, ze jakies dwa lata temu przyjechali do mnie dwaj goscie z Gubina >500km ode mnie< wcześniej sie skontaktowali ze mna abym przygotował motocykl >prosto od sovietów !! < do podrózy. I właśnie onie tak samo umówili siez panem Mikołajewskim do którego pojechali, a on poprostu olał ich i nie odbierał KOM'a. A zreszta, ja do niego kiedys pierwszy raz tez pojechałem dzieki Bogu ostatni. Wiele osób >nie tylko z siedlec< działa na tej samej zasadzie. Chodzi mi o to, ze jak dzwoni siedo nich to oj, tak wszystko jest 100% oryginał wszystko ugadane, na obejzenie motocykla a gdy siezajedzie to oni odrzekają "oj, jaka szkoda juz wczoraj poszedł, ale mam inne motocykle..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 oj, jaka szkoda juz wczoraj poszedł, ale mam inne motocykle..." dokladnie. tutaj na fotum juz byl ten temat poruszony. i jak sie wypowiadali, te same odp dostawali. mnie rowniez zapewnial gosc ze ma to i to. trzeba gnojowi zrobic kolo dupy i to rowno! Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Zamierzam kupić K-750, wszyscy którzy posiadają własnie ten motocykl napiszcie o jego wadach, zaletach najlepiej by były to wasze spostrzeżenia na ten motocykl (praktyczne). Interesuje mnie gedzie taki motocykl moge za rozsądną cene kupić. "Karolaga1" - chesz kupić kaśke do remontu :?: w jakich pieniądzach :?: z polskimi kwitami :?: Może na dniach pojade na wschód to bym sie rozejrzał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 2 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 przyjmiesz zamowienie na troche gratow ? do kaski ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 a co takiego potrzebujesz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 lampe przod kompletna, sruby regolacji luzu zaworowego do urala m63 (drobny zwoj i takie loze na popychacz w glowce) tylny blotnik ewentualnie tylne siedzenie z mocowaniem i koniecznie bak od k750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 rozejrze sie z takimi czesciami - jak bede coś miął to ogłoszę sie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 5 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 wracając do Sokółki to ja jakoś sam negatywy od znajomych słysze więc nie polecam.Sam mam własne dojścia i mi styka :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 podobno ostatnio jakis gość koło Tomaszowa Lub. sprzedaje motocykle ze wschodu - jeśli ktoś jest zainteresowany załatwie kontakt do niego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Gdybys byl ze Szczecina, to polecilbym Oldtimergarage z Dobropola k/Starego Czarnowa. Przynajmniej zeby sie zorientowac, bo ceny maja ponad srednia krajowa, ale jesli nie chcesz miec do czynienia z roznego typu oszustami, to polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Gdybys byl ze Szczecina, to polecilbym Oldtimergarage z Dobropola k/Starego Czarnowa. Przynajmniej zeby sie zorientowac, bo ceny maja ponad srednia krajowa, ale jesli nie chcesz miec do czynienia z roznego typu oszustami, to polecam... w oldtimergarage robota wykonana jest fachowo i uczciwieale płaci sie tam też za "marke" - przez co ceny sa dosć wysokie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 7 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2006 Osobiscie szukalem przez ponad rok kogos, kto zrobilby mi na zamowienie MW750. Dluuugo szukalem i duuuzo sie dziwnych propozycji nasluchalem 8) . Az w koncu, jak to mawiaja -> pod latarnia najciemniej, zdecydowalem sie na OG. Oczywiscie bylo troche drozej, ale do dzisiaj tego kroku nie zaluje :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi