pozdro600 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Komandir Kulik!ja jestem z grodna.imieju tam chawiru!moze sie wybiore na wyjazd.jakbyco to zapraszam dowodce i moze jeszcze kogos na nocleg.co wy na to???jest jeszcze jedna sprawa.mam moto ale nie mam prawka, i prawdopodobnie nawet jak zrobie przed wyjazdem to mi i tak zabiora bo czekam na odroczke z sadu bo uciekalem przed niebieskimi w pazdzierniku i ostatnio mnie rozkminili.mozna zrobic tak ze jak ktos nie ma fury a ma prawko to pojedziemy moim bandziorno.czekam na propozycje.pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Matko Huto! Co nawywijałeś? Co do propozycji, to pomyślimy. Może być motocyklistka? Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 moze byc!jechalem z pracy wieczorkiem pazdziernikowym i zobaczywszy radiowoz na swiatlach na wale miedzeszynskim odwinalem do konca i odjechalem im.pozniej jak skrecalem przy statoilu oni podjechali i zatrabili, a ja jako ze mialem ruszac wlasnie to odruchowo odkrecilem gaz do konca i tyle.dostalem pozniej ladny liscik i tyle.przypał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 8 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Rysiek obiecał mi butelkę "For Bajkers Only"... możem mu siem przypomnieć?? Co myślicie??? :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Butelka "Bajkersówki" powinna być wliczona w cenę imprezy :buttrock:Co prawda rok temu piłem głównie browar ale... Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 10 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 PDF z wnioskiem o wize:http://www.belembassy.org/poland/pol/consu...l/visa-form.pdf How to: http://bcit.fm.interia.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 cotam?jakies nowe wiadomosci co do wyjazdu?jakas lista moze sie tworzy czy cus?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 Komandir Kulik ja sie pisze na ten wyjazdtak wstępnie na ile maszyn przewidujesz wyjazd i jak byla liczba w zeszłym roku [ Dopisane: 18-03-2006, 10:10 ]mozna zrobic tak ze jak ktos nie ma fury a ma prawko to pojedziemy moim bandziorno nie ma się co martwic zawszesie kogoś się znajdzie moge pogadac z paroma os które by hętnie na coś takiego poszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Na razie czekamy na rozwój sytuacji u Łukaszenki. Na razie za wcześnie żeby cokolwiek załatwiać w ambasadzie. Niech się wyklarują nastroje po ostatnich wyborach, zobaczmy czy Aleksandr III wykaże dobroduszność dla durnych paliaków i nie zamknie granicy.Padażdajem - pasmotrim - padumajem. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 z niecierpliwością czekamy na dzlszy rozwój sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 20 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2006 Czolem Wiara Ja niestety zdradze jedyny sluszny ustrój i na weekend majowy wybieram sie na Wegry - toze 4umowy wyjazd tak wiec zostaje w rodzinie.Powodzenia na granicy zeby bylo szybciej niz rok temu i nie dajcie sie zamknac w bialoruskim pierdlu - co prawda to nie turecki ale zawsze... Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 24 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2006 Komandir Kulik!i jaka jest szansa na realizacje tego wsanialego planu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Idź do banku i pogadaj o wydaniu zgody na piśmie na wyjazd motocyklem poza Unię. Tyle że to koszty straszne: notariusz + tłumacz przysięgły białoruskiego.Spytaj jeszcze o szczegóły w konsulacie w Gdańsku. Chyba w zeszłorocznym temacie podawane były adresy konsulatów RB. Patrz link w pierwszym poście. Bardzo chętnie dołączę do Was, Mam jednak kilka wątpliwości....Po pierwsze mogę za Wami nie nadążać, Po drugie jakbym jechała ze Starym to ja właścicielką obydwu motocykli jestem... Choćbym zad ogromny do tego czasu wychodowała to na obu nie przejadę. Mogę mu na miejscu zgodę wypisać i nawet krwią własną za zgodność potwierdzić. Da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przems Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Witam,ja na wyprawę majową chyba się nie załapię (bu).Przede mną jeszcze kilka godzin wojskowej zaprawy u Tomka i egzamin na kat.A. Przy dobrych wiatrach kwit dostanę pewnie w połowie maja (bu bu).Niemniej jednak mogę służyć kilkoma radami:w kwestii wyjazdu sprzętem leasingowanym - łatwiej niż kredytowanym. Firmy leasingowe traktują wydanie takiego świstka jako normalną usługę. W EFL kosztuje to 50 PLN. jest tylko kwestia tłumaczenia, ale to też nie jest jakiś mega koszt.w kwestii wiz - dla totalnie niezorientowanych. Polecam cierpliwość :) Z tego co wiem w chwili obecnej MSZ zastanawia się czy nie wydalić ambasadora Białorusi. Z powodu zatrzymania polskiego konsula na granicy białoruskiej polska strona zamknęła też na kilka dni konsulat w Grodnie. Możemy się więc spodziewać również reakcji przedstawicieli wąsatego przystojniaka i działalność konsularna zostanie wstrzymana w Polsce. Najgorszy wariant to taki jak stanie się to wszystko w przeddzień Waszego wyjazdu na Białoruś. Może rozważcie inną destynację?pzdrPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 W tym tygodniu idę po wizę do ambasady. Zobaczę czy dostanę, wtedy podam szczegóły. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi