Bierano79 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Sie ma!Tomek to mnie taz dopisz do grupy. Wize odbieram w poniedzialek. Jeszcze tylko zielona karta i finito :banghead: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Nastąpiła pomyłka!!!Chodziło mi oczywiście o sobotę 29 kwietnia.Za zamieszanie przepraszam. Lista została uaktualniona ;) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajl Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja też poproszę o dopisanie do listy. Wizę odbieram pojutrze. Mikołaj Łączyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekgoncerzewicz Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Witam Odbieram wizę w czwartek, natomiast przy składaniu wniosku zaproszenie nie było już potrzebne, bo pani w konsulacie powiedziała, że już kserowała ich trochę :-) czyli rozpoznają nas, albo impreza ściąga więcej chętnych o których możemy nie wiedzieć :-) pozdrowieniaMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Elo co taka ciszatak z ciekawosci jaka jest stan jadacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ano chcialem pozdrowic wszystkich wyjazdowiczow na bialorus i zyczyc milej podrozy i dobrej zabawy.moze w przyszlym roku sie wybiore z wami w rodzime strony:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Priviet!Niniejszym dziękuję wszystkim uczestnikom wyjazdu za towarzystwo i cierpliwośc w znoszeniu moich wypowiedzi przez cztery dni eskapady. Cieszę się że wszyscy dojechaliśmy w komplecie i wróciliśmy do domu. Wbrew przepowiedniom większości kibiców nie mieliśmy okazji zwiedzać tiurmy, nawet z milicją nie dane był nam podyskutować. Może następnym razem... - Gorąco dziękuję Marysi za transport na zadzie matacykła, gdyż stan mojej gieeski nie rokował dobrze przed wyjazdem. Dzięki Marysi mogłem delektować się widokiem stepów (nieużytków) białoruskich i spojnie rozmyślać na tylnym siedzeniu iksjotki. Wielkie dzięki i gorące buziaki dla majej woditielnicy ;) :) :) - Wyróżnienie dla najsprawniejszego paparazzi wyjazdu otrzymuje Andrzej Gwiazda. Wykazał wzorową postawę żołnierską, posługując się aparatem cyfrowym niczym sołdat specnazu kałachem :flesje: Efekty działań Andrzeja bedzie można niedługo podziwiać na stronie Grupy Uderzeniowej Wschód, która to została zawiązana podczas rzeczonego wyjazdu. - Tytuł Terenowego Frendzla o specjalności chopper trial otrzymuje Barył, czyli Michał Nowak :) Pokonanie ciurkiem w poprzek wąwozu o nachyleniu trawersów ok. 45 st, kwalifikuje Kolegę Baryła do grona terenowców niekonwencjonalnych. Sprzęt: Yamaha Virago 700. Miejsce: Bohatyrowicze. - Tytułu terenowca niekonwencjonalnego nie otrzymuje Andrzej Gwiazda - Mikołaj Łączyński zostaje wyróżniony wyróżnieniem im. Tadeusza Mazowieckiego - Siła Spokoju. - Marek Romanow i Ania wykazali że grunt to poczucie humoru i pełne stakany. Funkcja podczaszego, którą Marek vel Romanow pełnił podczas ogniska w lesie ;) pełniona była z pełną odpowiedzialnością i z zastosowaniem rewelacyjnej taktyki polewania. Taktyka owa polegała na tym że każdy ciągle coś popijał, jednak w ilości pozwalającej później pokonać ośmiokilometrowy marsz przez miasto na kolejną imprezę :crossy: - Piotr MZ otrzymuje nominację do złotej odznaki kaskadera amatora. Natomiast jako jedyny pokonał sahara test sprawnie, bez nabierania piachu w buty i tarasowania drogi do Bohatyrowicz. Jeszcze raz dziękuję za towarzystwo podczas wyprawy do Grodna.Spocznij!Kamandir Kulik. Edytowane 4 Maja 2006 przez Tomek Kulik Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Druzja Wielkie dzięki za to że mogłem przez te kilka dni dzielić z wami tą frajde jaką jest jazda na maszynie wielkie dzięki dla wszystkich bikerów z Białorusi za gorące przyjęcie i niezapomniane :crossy: imprezki.Przypominam o spotkaniu pokolonijnym - obecność obowiązkowa ;) i mam nadzieję że grupa wschód ustali kolejne cele :flesje: o czym zapodamy info na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierano79 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Witam Grupe Uderzeniowa Wschod!Niniejszym skladam podziekowania wszystkim za fajna zabawe i milo spedzony czas! Komandirowi dzieki za nominacje do Odznaki Kaskadera Amatora oraz za op...dol, ktory dal mi sporo do myslenia :icon_mrgreen:. Sklaniam glowe z pokora i wyciagam wnioski. Do zobaczenia na przegladzie Kroniki Ze Wschodu!Strzala! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolajl Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Mi jeszcze było mało, więc do dzisiejszego (czwartek) ranka zrobiłem jeszcze 250 km po Polsce :icon_mrgreen: Dziękuję wszystkim za wyprawę. Do zobaczenia na spotkanku. Załączam link do moich zdjęć: http://cards.webshots.com/invite/pickup/11...550070290WrTpMUW "normalnej" rozdzielczości przyniosę na płytce. P.S. Czuję się wyróżniony za wyróżnienie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekgoncerzewicz Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Witam Pięknie dziękujemy za super wyjazd :crossy: w super ekipie :wink: Niezapomniane krajobrazy białoruskich high-way'ów wśród niekończących się pól i niezapowiedziane odcinki specjalne (do których podchodziłem nieco spceptycznie :icon_mrgreen: ). Dziekujemy też wszystkim, którzy nas gościli i z którymi imprezowaliśmy :biggrin: - miłe wspomnienia na całe lata :buttrock: pozdrawiamyAnia i Marek (vel Mikołaj II Romanov) P.S.Dziękuję za wyrozumiałość dla funkcji podczaszego :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 niezapowiedziane odcinki specjalne (do których podchodziłem nieco spceptycznie ;) ). Kolego Romanow nie przesadzajcie opis odcinka specjalnego najlepiej oddają słowa Komandira "toż to mąka ale tawrda mąka do przodu !!" ;):icon_twisted: ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Dzięki ogromne KOCHANE CHŁOPAKI! Zupełnie się nie spodziewałam, że tak miło spędzę swoją „ćwiartkę”. Bardzo dziękuję za pamiątkowe zdjęcie z autografami (!), życzenia, no i w ogóle za pamięć. Toście mię wszyscy zaskoczyli. Tak jak obiecałam, zrewanżuję się imprezką na łonie wiejskiej natury, przy ciepełku domowego ogniska i rechocie okolicznych żab. Zawczasu przygotuję dokładną mapę dojazdu (na pewno nie dorównam Romanowowi, ale postaram się żeby była równie czytelna) abyście wszyscy dotarli na miejsce bez większych przeszkód. Na razie planowana data to 3-4 czerwca, bo jak pamiętam to 10.06 jest Kulikowisko w Borsku, więc niektórych na pewno zabraknie… (np. mnie :) ). Jak ktoś wybiera się na motobazar na Służewcu, może dotrzeć do nas z opóźnieniem. Oczywiście poczekamy. Konkrety będę podawać w najbliższej przyszłości, a już teraz proszę Was o zarezerwowanie sobie tych dni. Pozdrawiam serdecznie – jubilatka ps. Jadąc ok. 16:00 Wiertniczą widziałam niedobitki dzisiejszego spotkania w domu dziecka jadące w stronę Wilanowa. Jak się udała przejażdżka? Andrzeju strzeliłeś jeszcze jakieś foty? Jak tak to ślij, żebym wiedziała co straciłam. ps2. pozdrawiam także nieobecnych Anię i Marka Romanowów! Oczywiście czujcie się jak najbardziej zaproszeni na piknik działkowy. To ok. 60 km od WarszawyBuźka dla wsiech! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierano79 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Co do mnie to termin 3-4 czerwca niestety odpada :). Mam zarezerwowany ten weekend na wyjazd do Wroclawia. Coz pozostaje mi obecnosc duchowa, nie tylko na bibie urodzinowej, ale i na Motobazarze.Pozdrowienia dla calej GUW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Informacja z ostatniej chwili!!!Wtajemniczonych w weekendowe wybryki prosi się o zabranie PAŁATEK tudzież innych wodoszczelnych kapot. :icon_twisted: M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi