DiboS60 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 No więc chodzi o to ze musze zarejstrowac MtX a ona nie ma zadnych lamp :) I Mam zamiar kupic Owiewke ufo Najlepiej Taką Bo najtansza i spoko wyglądhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81169053 i moje pytanie to jezeli to jest na halogenach to czy normalnie ma dlugie i krotkie?? i czy bezproblemowo przejde z tym przegląd :)Są tezinne na normalniej lampie ale mi ta odpowiada;]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 nie ma krotkich i dlugich, mozesz najwyzej podlaczyc odpowiednio jedna lub dwie lampki. Przegladu z tym nie przejdziesz bo te lampy nie maja homologacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Pożycz sobie od kogoś jakąś lampe na przegląd, a później możesz sobie założyć takie UFO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Panowie, panowie - posługujmy się prawidłowymi nazwami. Ta lampa to nie jest produkt UFO tylko lampa robiona na wzór owiewki UFO. Gdyby to było oryginalne UFO to kosztowałoby to 3x tyle i miałoby homologacje. To, to jest firma krzak i odradzam jazde z tym po ulicach - to może być zwyczajnie niebezpieczne :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 To, to jest firma krzak i odradzam jazde z tym po ulicach - to może być zwyczajnie niebezpieczne Confusedwcale nie. Mozesz uzasadnic swoja wypowiedz? Mam taka bo kupilem do RD i swiatla jak sprawdzalem w domu nie wydawaly sie az takie zle ale co innego na drodze. Chcialem w niej wsadzic soczewki od lamp samochodowych bo mam do nich duzy dostep ale ze sprzedaje RD niedlugo to sie nie bawie. Najlepiej jest wlasnie wsadzic soczewki do takiej lampy a wtedy taka lampa swieci o wiele lepiej niz od jakiekos letniego MTX-a :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Rozumiem :) ale mysle ze z taką juz problemu nie powinno byc na przeglądzie bo jak zobaczą ze to nieorginalna??http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80169175 [ Dopisane: 15-01-2006, 20:41 ]Sorki ziomy Chodzilo mi o ta owiewkę http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80747716 :oops: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 To' date=' to jest firma krzak i odradzam jazde z tym po ulicach - to może być zwyczajnie niebezpieczne Confused[/quote']wcale nie. Mozesz uzasadnic swoja wypowiedz? Mam taka bo kupilem do RD i swiatla jak sprawdzalem w domu nie wydawaly sie az takie zle ale co innego na drodze. Chcialem w niej wsadzic soczewki od lamp samochodowych bo mam do nich duzy dostep ale ze sprzedaje RD niedlugo to sie nie bawie. Najlepiej jest wlasnie wsadzic soczewki do takiej lampy a wtedy taka lampa swieci o wiele lepiej niz od jakiekos letniego MTX-a ;) Sam sobie odpowiedziałeś na pytanie :) Motocykl to i tak ledwo zauważalny punkt, więc wsadzanie do niego słabych świateł to czysty masochizm! :? Oczywiście jak przerobisz to okej, ale my rozmawiamy o tej konkretnej z allegro :) Pozdro666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 odradzam jazde z tym po ulicach - to może być zwyczajnie niebezpieczne Confused wcale nie. Mozesz uzasadnic swoja wypowiedz? Mam taka bo kupilem do RD i swiatla jak sprawdzalem w domu nie wydawaly sie az takie zle ale co innego na drodzetaaa, własnie one były produkowane z przeznaczeniem "do domu" - jako halogeny łazienkowe 8O :lol: więc śiwecic dobrze nie bedą , o jezdzie na trasie w nocy nie ma mowy z predkoscią powyżej 70 km/h ale w sumie bardziej chodzi o to, żeby kierowcy samochodów widzieli moto - znacznie lepiej widac "klasyczny" reflektor niz 2 "soczewki" :) dopłac te 50 zł i kup lepiej tego typu http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=80747716 hmmm znowu za 180 widziałem niedawno acerbisa (z homologacją :idea: ) chociaż jakby patrzec na aspekt wizualny to takie lampy beda pasowac do mtx-a jak xenony do duzego fiat :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam!pracuje jako elektryk i pozwole sobie dodac moje 3 grosze do tematu... otóż takie same halogeny są stosowane w oświetleniu także mogę cię zapewnić że to straszne gówno i lepiej kup oryginalną lampę do mtx-a, będziesz lepiej widoczny i sam będziesz lepiej widział. Nawet lampa od simsona da ci lepszą widoczność od tego gówna i nie popierajmy wiejskiego tuningu panowie!!! TA LAMPA TO WIELKIE GÓWNO BO JĄ KIEDYŚ OBEJRZAŁEM Z BLISKA!!! stabnowczo odradzam!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi