drops Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 jarekk rozumiem, że wolisz oryginały i szanuję twoją wypowiedź ;) Mi się podoba taki jaki jest i to jest najważniejsze ;).Spoko za ile cie wynioslo pomalowanie niecałe 50zyli bo malowałem sprayem :) I źle nie wyszło. (nie wiem czy chodzi o mojego simka czy sima Johnego więc ja też odpisuję :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 jarekk rozumiem' date=' że wolisz oryginały i szanuję twoją wypowiedź :D Mi się podoba taki jaki jest i to jest najważniejsze ;). Chodziło mi o sprzęcik kolegi [b']Johny Bravo[/b] Ten Twój zdecydowanie lepiej się prezentuje ale mimo wszystko to już nie jest 100% fabryka... :buttrock: Taka moja mała rada na koniec: nie pakujcie chłopaki siana w te maszyny bo ono nigdy już Wam się nie zwróci Jak to już ktoś zauważył lepiej zbierajcie na kat. A ewentualnie na lepsze moto Znając życie to Simsonki znudzą się Wam po sezonie czy dwóch a wtedy pełna skarbonka będzie jak znalazł... Wiem co mówię Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Za malowanie dalem 70 i za farbe tez 70. Teraz beda jeszcze biale napisy simson. Razem wsadzilem 1000 za moto i okolo 600 w niego. Ja ostatnio myslalem nad tym zeby zmienic simsona na cos mocniejszego typu yamaha dt/rd honda mbx albo odkurzacza ale tak na zdrowy rozum to za swojego simsona dostane okolo 1600-1700 kupie za to jakas stara zakatowana japonie i w polowie sezonu padnie a tam juz ceny czesci sa z kosmosu. Co do tego niby tuningu to w simsonach sa ramy z bledami (z fabryki mialy zle uszy przyspawane) i cala dupa brzydka byla wogole tak przerabiam zeby sie wygodniej jezdzilo i bardziej mi sie podobal.. Do silnika zamieram wsadzic cylinder 70 z czterema kanalami pluczacymi gaznik rozwiercic na 19mm, zrobic elektryke. Teraz ladniej wyglada bo kupilem tlumik niby sportowy ktorego bede przerabial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 Wystrzałowy kolorek :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garbus007 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 nono simak nawet fajny ale ja bym dał zaraz neony wes go troche stuniguj z ramy i bedzie zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi