stowa86 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Wie ktos jaki olej leje sie do dozownika? Z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 NApewno mixol ale nie taki najtańszy. Ja używam Mobil 2T albo Castrol Racing 2t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 NApewno mixol ale nie taki najtańszy. Ja używam Mobil 2T albo Castrol Racing 2t Mixol to ty sobie na śniadanie wypij :? Do nowoczesnego skuta powinno sie lać syntetyczny olej 2T - może to byś wymieniony Castrol albo Motul. Mobil też okej, tylko Orlen podobno nagar zostawia (podobno, bo znam to tylko z wypowiedzi innych, nie z autopsji). Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 jakis markowy olej przynajmniej pol syntetyk a najlepiej syntetyk ale tego koszt jest kolo 40-50zl a pol syntetyk ok 20-30zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Olej w dozowniku starcza na pareset kilometrów, więc szczypanie się i lanie marnego oleju to bezsens. Rozumiem że jakby robić mieszanke przy tankowaniu to wtedy można zbankrutować ale z dozownikiem olej wolno schodzi i lepiej wydać te 20 zł drożej na pełnego syntetyka! Droższy olej i tak tańszy od remontu silnika :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toomkk Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 co do orlenu 2T syntetyk to nie mam zastrzeżeń tylko że ja go lałem do mz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi