gutek_rapier Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 no dobrze ale co dawała ta plomba i po co wogle robili ten kanał i potem go zalewali plombą?????????? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Tego to ja nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 czlowieku...:Djezeli jest mozliwosc wyjecia i powtornego zalozenia tej plomby, to co ci szkodzi? czlowiek uczy sie na bledach i zaloze sie ze do konca twej przygody z simkiem bedzie cie to nurtowalo. ja bym zaryzykowal, o ile jest mozliwosc zalozenia jej spowrotem. moze po zdjeciu trzeba przepustice inaczje ustawic albo cos... ja bym kombinowal bo ciekawosc by mnie zezarla:D pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 mnie też zżera tylko że w simsonie mam gaźnik bing od sascha a w charcie mam gaźnik od simsona i ciekwai mnie czy to pomoże coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 W tamtych latach simsony byly dlawione na wydechu i i gadzieli cylindra(podkladka z mniejszą dziurą)PO co dokladnie ta dziura jest to nie wiem wiem za odetkanie jej dolaczą jak by do dyszy glownej dysze ssania na stale przez co dostaje wiecej benzyny....Brakuje regulacji powietrza bo nawt gd odkrecilem na max to go mulio paliwo..za duzo...Mysle zo ta da ale gdy powiekszymy gardziel gaznika do tego i zalozymy stozkowy filter:POczywiscie plus poszerzenia kanalow w cylindze..tak jak np tu daje link do zdjec cylindra nikiego (kolegi z paczki) Cylinder jest na sprzedaz oryginalny niemieckihttp://img206.imageshack.us/img206/6154/im...imag00438dm.jpg http://img372.imageshack.us/img372/421/imag00010uf.jpg http://img371.imageshack.us/img371/5285/im...imag00029wc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Bravo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ogolnie nic nie daje tylko to ze na postoju lepiej wchodzi na obroty nie ma czego sie bac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 No wyciaglem to dzis, wkrecilem w to wkreta i ciaglem i poszlo, lepiej wkreca sie na obroty nic pozatym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17Tbg Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 A czego się spodziewałeś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 niczego chcialem sprawdzic, a ze sie wkreca szybciej na obroty to dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volgi Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Temat do zamkniecia, ja też to wyciągnełem i to prawda z tymi obrotami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 16 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 I tylko tyle ? Mieszanka nierobi sie za uboga itp. jajca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volgi Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi