PGR Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ja nie mam problemu z noclegiem., trza tylko znalezc kawałek w maire równej łąki.Jedyny porblem to skończenie moto... dlatego już spadam. Do wieczora :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlew Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A na moje pytanie czy oprócz Budapesztu gdzieś noclegi rezerwujecie, rezerwowaliście jaka jest odpowiedź?Znajdziemy coś dla tak dużej grupy jadą bez wcześniejszego zapowiedzenia? :( pzdr @starte Damy rade. Wszystkie miejscowosci to miejsca turystyczne gdzie przyjezdnych jak mrowków wiec na kazdym domu albo kwatery albo hotele... Aha a co do Budapesztu to pamietajcie ze pokój w Etapie jest 3 osobowy wiec wychodzi poniżej 40 pln na osobe :buttrock:pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Damy rade. Wszystkie miejscowosci to miejsca turystyczne gdzie przyjezdnych jak mrowków wiec na kazdym domu albo kwatery albo hotele... Aha a co do Budapesztu to pamietajcie ze pokój w Etapie jest 3 osobowy wiec wychodzi poniżej 40 pln na osobe :buttrock:pozdrAno to trzeba było tak od razu mówić. Ja myślałam że te pokoje w Etapie to dwójki :( i wtedy wychodziło ponad 60 zł za osobę. Dzięki za rozwianie wątpliwości. pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Damy rade. Wszystkie miejscowosci to miejsca turystyczne gdzie przyjezdnych jak mrowków wiec na kazdym domu albo kwatery albo hotele... Aha a co do Budapesztu to pamietajcie ze pokój w Etapie jest 3 osobowy wiec wychodzi poniżej 40 pln na osobe No tak tylko ze PGR mówił dosłownie o łące :( :buttrock: będziemy spać albo na łące pod namiotem albo w matizie :flesje: albo w domkach na lewo na podlodze :evil: ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Czolem! Spakowany :D.Zabralem znowu tone ubran, a zapewne objezdze calosc w jednych portkach i jednej koszulce, ale co tam :).Dwie skawy, kuferek, a na siedzenie namiot i karimata, wiec jak cos - cos mi sie jeszcze zmiesci :D.No, to juz jutro! ;) Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Witam :) Jest poniekąd prawdopodobne, że dołączę do ekipy.Miałem jechać nad morze, ale... nie jadę. No cóż :D W każdym razie, jeśli będzie problem z jakimiś noclegami, to najwyżej dojadę do Węgierskiej, dowiem się tego od jadących i wrócę do domu, będę miał wycieczkę. To nawet może okazać się zdrowe bo brakuje mi trochę wyposażenia więc jeśli pojadę, to naprawdę na spontana ;)) (np. nie mam pełnego kasku ;)) Aha, jeszcze mi się może moto zbuntować :D pozdrLYsY PS w domu będę dziś dopiero po północy (Rybnik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slony Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 :) Leje i grzmi...więc dzisiaj nigdzie nie jadę :D Podobno jutro ma być lepiej więc postaram sie dotrzeć do Hajduszob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 :D Leje i grzmi...więc dzisiaj nigdzie nie jadę ;) Podobno jutro ma być lepiej więc postaram sie dotrzeć do Hajduszob.Chłopie gdzie ci leje i grzmi :) W Bielsku tylko kropi, a im dalej na południe tym będzie lepiej :D Ja już spakowana i czekam jedynie na telefon od Zbyha i MarianKi, i wyjeżdżam im na spotkanie ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Chłopie gdzie ci leje i grzmi :D W Bielsku tylko kropi, a im dalej na południe tym będzie lepiej :D Ja już spakowana i czekam jedynie na telefon od Zbyha i MarianKi, i wyjeżdżam im na spotkanie ;) pzdr @starte z takiej czysej ciekawosci niech ktos da znac ile osob zrezygnowalo bo pokropilo troszke ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 No pojechali :cool: Było mi tak przykro, że ja nie mogłam jechać i tak bardzo Im zazdrościłam, że aż mi się płakać chciało :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Wyjechali z Górki dopiero ok. 15 (zawsze coś się opóźni), jechało 10 motocykl i muszę powiedzieć, że pięknie wyglądali :bigrazz: Prot zdaje mi stałe relacje tak więc mogę powiedzieć, że pogodę mają piękną, zwiedzają, balują, winko sobie piją i nic więcej Im do szczęścia nie potrzeba ;) Szkoda, że tu we Wrocku to już od 3 dni leje i nawet nie mam namiastki Węgier :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 jak 10 jak marian pisal ze 12 :icon_mrgreen:widac jeden juz widzi mniej drugi9 wiecej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 A mówiłam, żeby przed wyjazdem nie pili :bigrazz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) BROWAR MELDUJE SZCZĘŚLIWY POWRÓT DO CHATY EKIPY RYBNICKIEJ ;) :flesje: BYŁO SUPEROWO !!!! :crossy: ... eh tylko szkoda że tak szybko zleciało ... DO PIEKŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PS. nie stać mnie na więcej, jutro coś napisze!! Pozdro !!! Edytowane 3 Maja 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Czolem! A, ubiegles mnie ;) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=45841 Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 bronx zal Ci dupe sciska i sie doszukujesz tych którzy wymiękli... zalicz się do nich i będzie po kłopocie... ;) P.S. Meldujemy sie w nowym temacie Zbyha ;) :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi