Prot Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Dobra - zarezerwowałem w Melaxie 6 pokoi 2 osobowych.Właściciel twierdzi że nie ma innych rezerwacji tak więc pomyślałem także o Procie i Staszku. :clap: PGR chcesz coś powiedzieć ? :P :D Dzięki Pietra za pamięć ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Pietra, dziękuje za pamięć - rozumiem ze kolejne "spanko " w emlaksie mam zaklepane! Namiotu nie biorę, spiworów tez nie...P.S. poniewaz nie bede już w necie - na wszeli wypadek podaję mój telefon - 0-507-196-298, jakby jakies nagle zmiany, to prosze o info na tel...P.S. rozumiem, iż w piątek jais wieczorek rozpoznawczy bedzie -prawda PeGieeRku - gospodarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Hmm... Pietra podałem mój numer telefonu i mogłeś przekręcić przed rezerwacją bo teraz to mamy 12 pokoi \zarezerwowanych w Melaxie - Ty gadałeś z szefem a ja z szefową, z tym, że ja załatwiałem to od kuchni czyli na słowo...No i teraz się zacznie odkręcanie... Jak ja to kocham... :D Prot - bujaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Prot - bujaj się No to będziemy sie musieli przepraszać PGR-ku ... :D :P Każdy powód jest dobry, żeby się "przepraszać"Szacun szmato :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) I co - mamy problemik na starcie?Prot - nie bujaj się, bo jeszcze ci sę zakręci w głowie... A to TY odpowiadasz za mój i Kasi nocleg! Ty jesteś logistyk!PzdrP.S. A ta "Melaxa" - tak troszkę brzmi jak nazwa agencji... to może ja błąd robię jadąc z Kasią? Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No dobra dobra - namąciłem, stawiam kolejkę, tak??!! PGR sorry - mogłem zadzwonić do ciebie najpierw - taki już jestem nadpobudliwy - może mam ADHD?Kto odkręca? Ja czy ty? Jutro zląduję koło 18:00 w Goorce - moja kochana firma jeszcze mnie uszczęśliwiła jednym spotkaniem w piątek rano - ale damy radę :D Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 :D ELO !!! TO WRZUĆCIE JAKIEŚ KONKRETY BO POD KONIEC SIE ZAMOTAŁO TROCHE Z TRASĄ I ZE SPANIEM.... NAPISZCIE JAKA W KOŃCU TRASA (ILE KM I GŁÓWNE MIEJSCOWOŚCI) NO I JAK MOZECIE TO ILE MNIEJ WIECEJ OD ŁBA ZA NOCLEGI W POSZCZEGÓLNYCH MIEJSCACH !!! ZA INFO WIELKI SZACUN !! :) :clap: :clap: :P PS. ile km bedzie liczyla trasa przez słowacje bo nie wiem ile koron słowackich zakupić zeby na wahe starczylo. PoZDro !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 A co musiałem mu pojechać (Prot) :P Pietra ja odkręcę, tzn powiem że moje rezerwację to będa te na nazwisko pietrasik mysle ze bedzie git.Włąścicele to znjaomi moich rodziców więc nie będzie problemu. JUTRO SIĘ WIDZIMY :D A PIETRA STAWIA PIERWSZĄ :clap: :clap: Teraz żłóżmy jakieś ofiary z uciech za pogodę i powinno być GIT i módlcie się żebym zdążył składać moto i przetestować MÓDLCIE SIĘ bo będzie mi to potrzebne... PZDR Browar co się martwisz noclegami... Będziemy spać u Miklasa w Matizie :clap: Baniak po winie pod łeb, konserwa pod plecy i JADYMY Traską do Prasova (a przynajmniej do Popradu) ja się zajmę. Gwarantuję stronienie od autostrad, dużo winkli dobry asfalt (przed zimą jak tam latałem to nie było na co narzekać) i fajne widoki. Myślę, że nie będziemy ciąć na pałę tylko co jakiś czas mały przystanek na rozprostowanie .... w punktach widokowych. Teraz pytanie lecimy pod Tatrami czy autobanem miedzy Liptowskim Mikulasem a Popradem? Ja obstawiam za Tatrami.Oczywiście jeśli pojadę... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 jeśli pojade.... co to ma być !!PANIE MASZ JECHAĆ !!! choćby cię miał matiz na linie ciągnąć :D Dobra to sprawe noclegów PGR mi wyjaśnił dogłebnie :) ale dalej nie wiem ile mniej wiecej km bedzie przez slowacje ??? no i czy brać namiot ?? kto bierze ?? bo nei bedziemy brać 3 namiotów na 4 osoby !! PozDrO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzisiaj będę w domu to o północy spalę odpowiednie zioła i odprawię czary za pogodę. Co prawda peyotl juz mi się skończył ale zostało mi jeszcze trochę sproszkowanej sierści dzikiej myszy afrykańskiej - damy radę a pogoda będzie bardziej "mięsista" :) A kilometrówka:Goorka - Tokaj 360 km - to jest wersja najkrotsza - przez Nowy Targ i Łysą Polanę - tyż fajnie bo winkle niezłe tylko ruch na zakopiance będzie dużyPrzez Słowację jadąc jeżeli przekroczymy granicę w Zwardoniu to będzie 460 km - i wiecie co? - coraz bardziej mi się traska przez Polskę podoba. Przypominam że PGR miał plany niejakie co do pierwszych 200 km trasy z Górki tak więc może nas jeszcze zaskoczyć :P Tokaj - Hajdu - 104km najszybsza a 85 km najkrótszaHajdu - Budapeszt - 243kmBudapeszt - Węgierska Górka 368kma dla mnie to będzie Budapeszt - Góra koło Orzysza - 934 km - i robie to na raz :D jak mi tyłek nie odpadnie i moja pani pozwoli ...ale dobra - podsumowując - Najkrótsza trasa Górka-Górka= 1056 km Hotele:W Goorce - 85 zł za pokój 2 osobowy - ale może coś się urwieW Budapeszcie - 33 ojro za pokój 2 osobowy i niec się nie urwieTokaj i Hajdu - około 30 PLN za noc od łba - wedle Marlewa A koszty Browarku to już sobie sam policz bo mi sie nie chce a i za robotę w końcu się musze zabrać Na zakończenie mogę dodać iż przewiduję iż musisz do tego dodać jakieś 200-300km i będzie dobrze Pozdrawiam Edit:Namiot to na razie tylko ty Browarku chcesz brać :clap: Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Pietra Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja spie w namiocie i nie na polu namiotowym tylko w krzakach :clap: Motocykle i bagaze zostawimy sobie u naszych starszych i zamożniejszych braci a sami walniemy sie grdzies nad rzeką na szybką kimę :P Ewentualnie kima w maitize na zmiane (chyba ze wsadzisz goche w bagaznik to wtedy mamy dwa fotele prawda Miklas :D :) ) Co do trasy przez słowacje to Namestowo - Koszyce wyjdzie jakies 250 plus z 35 z Goorki do Namestowa. Aha nie jedziemy przez Zwardoń, ani przez Korbielów (znam efektywniejszą drogę) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Astarte, jest sponsor! Wchodzisz? :(MarianKa zawsze :buttrock: Sponsor dobra rzecz :evil: Tak się właśnie zastanawiałam z tymi rezerwacjami. Ze mną przyjadę 2 (max 3) dodatkowe osoby, więc możę rzeczywiście jak coś to z Goorki będziemy dzwonić o rezerwacje :flesje: No i ja stawiam się w sobotę o 11 w Goorce ze znajomymi. No i jeszcze muszę znać trasę, bo jeden kolega jedzie z Myślenic i on chce się na Słowacji dołączyć, więc musi wiedzieć jak będziemy jechać. Ogólnie to już niedługo wyjazd... módlcie się o pogodę. pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Pogadam z Matkiem na gg i ustalimy jakis punkt spotkania mysle ze bedzie sie wbijał przez Suchą Horę na Słowację i tam możemy się spotkać na pierwszym skrzyżowaniu po zjezdzie z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 wielkie dzięki za info !!! PGR to ty weź namiot jak masz, i zbyhu chyba też reflektuje za spaniem w namiocie to by nas bylo 4 do spania w namiotach ( chyba ze nie masz namiotu to ja sie postaram jakoś mój do goorki przytaszczyć ) PoZdRo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja spie w namiocie i nie na polu namiotowym tylko w krzakach :flesje: Co jest kurna-olek ??? To kremik, pejczyk i kajdanki z różowym misiem mam zostawić w domku ?? Miało być hardcorowo :evil: Do dupy z takim wyjazdem !!! :buttrock: Jak napiszecie ładny hymn pochwalny na temat kredensów, to Wam wezmę jedną lub dwie estetycznie spakowane torby :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi