Gość Karlik Opublikowano 15 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2002 Karlik do cholery o czym ty pieprzysz?! Dziku i Jagna zgineli za Zephirze. Iguana jechala ER-5. :( Fakt, Jagna miala ER-5, ale on stal wtedy w warsztacie czekajac na remont po dzwonie. Sorki, ze sie unosze, ale nie lubie jak ktos podaje przekrecone informacje. Pozdrawiam Sprostowanie!! Faktycznie Jagienka i Dzikku sypali wtedy Zephirem (nadal mnie to strasznie boli, przez to chyba wkradl mi sie ten blad)!! Ale mimo wszystko: Iguana zginela na ER-5, Jagienka miala dzwona na ER-5 i trojka moich przyjaciol o ktorych tu nie napisalem tez mieli gleby na tym motocyklach!! Pozdro Karlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2002 30000 to akurat prawie tyle ile byłoby mi potrzebne na nowego ktm-a exc525racing Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q_Q Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 zawsze jest szkoda jak ktoś z motocyklistow odchodzi.:D Za taka kase mozna juz fajną maszyne miec.wszystko zalezy co lubisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 24 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2003 Ja tam radze Fazera 600, duzo nowsza konstrukcja niz GSXF 600.Kwestia tego , ktory to Twoj motocykl, jesli pierwszy to wogole poszukaj cosik slabszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 25 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2003 Kolega sie pyta o konkretne modele a wy mu tu ojakis chooperach pieprzycie.Wracajac do tematu najwazniejsze to to aby ci sie moto podobal i dobrze ci sie na nim jezdzilo.Najlepiej jak bys siei powozil zanim cos kupisz.Dochodzi jeszcze sprawa awaryjnosci i koszty z tym zwiazane.Postaraj sie znalezc zloty srodek i nei szukaj idealu, bo nie znajdziesz PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 28 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2003 FAZER 600 !!! To jest naprawdę zajebisty moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi