Rafał22 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Rolf podoba mi się twoja praca jaką zrobiłeś przy swejej cbr,i to jest co pochwalam w końcu robiłeś to dla siebie :!: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pac1man Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Tak wogol jak chcecie sobie kupic motocykl w orginalnym lakierze nie po szlifie nie bity nie zajezdzony .To czemu ogladacie oferty motocykli Uzywanych?? kupci sobi nowy bedziecie miec spokoj. Kazdy motocyk uzywany kiedys napewno upadl.czy to z powodu ze stopka boczna nieoczekiwanioe sie zapadla w piach czy ze wpadl pod tramwaj i go popchnol ze 3km dalej.Ja nie wierze poprostu w motocykl ktory nie upadl.a co do pomalowania motocykla to mam zdanie ze w koncu jak chcesz jezdzic z tymi wszystkimi odpryskami lakieru sladami po korozji 14letnim motocyklem to twoja sprawa.Ja motocykl tez wole miec ladny po za tym jak sami wiecie sa rózne rozbieznosci cenowe i mozesz kupic taniej lub w lepszym stanie.a jak najczesciej wyszukujecie oferty? a no w pierwszym ruchu patrzy sie na cene, bo i tak KAZDY koloryzuje w ogloszniu SPRZEDAZY.A motocykl po powaznej kraksie jak ktos juz wie. l to sobie potrafi sprawdzic czy to po srubkach na ramie czy typową jazdą bez rąk.I tak kazdy z nas tuz po kupnie zazwyczaj musi do "nowego" nabytku cos pieniedzy wlozyc czy to w wymiane oleju swiec,opony,a byc moze w remont kapitalny. W koncu jest to motocykl uzywany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Kazdy motocyk uzywany kiedys napewno upadl.czy to z powodu ze stopka boczna nieoczekiwanioe sie zapadla w piach czy ze wpadl pod tramwaj i go popchnol ze 3km dalejzgadza sie - zwłaszcza jak moto ma już ponad 10 lat to niestety niemożliwosćią jest aby nie bylo ani jedego crash'u (chociaż zdażają sie wyjątki :P- ale tu znowu komus nie pasuje bo cena za wysoka :mrgreen: ) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi