DiboS60 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 U mnie na walku od spregla aly czas sie sypalo to male lozysko bodajze 6203 ale nie wiem czy sie nie pomylilem:PNo wiec normalne one kosztuje 8,50zl C3 13zl ale i tak padaly wiec kupilem z koszykiem teflonowym za 38 zl;]Na wal mialem okazje chyba za nieco ponizej 50zl kupic jedno:PBArdzo wytrzymale lozyska Acz kolwiek Polecam Niemiecie DDR :) C3 bądź Ruskie naprawde bardzo dobre lozyska testowalem C4 (mialem od wojka 4 sztuki)POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ruskie .. to obecnie najgorsze łożyska na rynku :lol: a DDR.. produkowane ileś tam lat temu.. napewno są zajebiste;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Wueska widze ze jesteś zeski i owocowy 8) Moj wojek pracuje w Holmerze Niemieckiej firmie sprzedającej maszyny rolnicze Nowe kombajny traktory Firma ta prowadzi rowniez serwis 8)Niemiecka firma pakuje w swoje kombajny rosyjkie lozyska ?? i to ma być szajs??Mysle ze niemogli by sobie na to pozwolic zwlasza z uwagi na to ze taki kombajn czy ciągnik pracuje ciezko i obciązenia śa tam dzue czesto w warunkach niepszyjającym pracy chodz by np lozysk;]Ja zalozylem do simsona i przejechalem 6tys km na krzywym magnecie gdzie na polskich nie moglem zrobic 3 tys:P Dopiero zmienilem magneto pod koniec na inne i kupilem dDr c3 i jezdzilem juz do ad az nie sprzedalem zachowując zero luzu na wale..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Tak jak ja kupowałem łożyska to włąśnie koleś mówił ze ruskie są nie do zdarcia ;) a gdybym chciał kupić właśnie ruskie takie jakie potrzebowałem to musiał bym za nei dać 150zł za 1szt :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ja tam wiem swoje :) Ty możesz sobie mówić z ruskie łożyska są ok... Kombajny nie pracują w ciezkich warunkach;] A remonty w takich maszynach są bardzo częste;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herflik Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 czeee Kombajny nie pracują w ciezkich warunkach;] Jasne ....-bardzo duze zapylenie -nieustanne zmiany obciazenia-masy wirujace o ciezaze kilkuset kilogramow -duza liczba elementow pracujacych wibracyjnie (np sita i wytrząsacze)itd...I to wszytsko wedlug Ciebie wueska słuzy łozyskom nie ? A remonty w takich maszynach są bardzo częste;]Teraz to przeszedles samego siebie :lol: Nie rozruzniasz pojecia "remont a "wymiana czesci esploatacyjnych " no to nie moja wina . pozdrawiam herflik ps.Moj sąsiad ma ciągnik rolniczy produkcji CCCP (T25A)i licznik przebiegu kreci sie juz 4 raz ... co daje ponad 300 tys mth bez remontu głownego .Ale tam ruscy pewnie zastosowali nie swoje tylko np japonskie łozyska :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 duże zapylenie.. dociera do łożyska;> Masy wirujace duże .. ale łożyska tez sa duze;) Troche bezsensowna kłutnia ... Każdy niech kupi takie lożsyka jakie według jego zdania sa dobre;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volgi Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 KOYO japońskie :) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek89 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 KOYO japońskie :) :) ;) Co miałeś na myśli ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volgi Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 One żądzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi