Andon13 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 jak chcesz zobacz kask w moim opisie. Juz nie ma zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rommi Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Juz nie ma zdjęć! Zdjęcia już są - można oglądać :buttrock:P.S. Mam całe stroje do sprzedania Hein Gericke - widomość na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 www.motopol.pl tam maja przeceny shoei mozna wyrwac bardzo fajnego z-one (do niedawna jeden z topowych modeli shoei w 2005 byl ofercie). za niewielka kase czarny juz od 995 pln.Z-One nigdy nie był topowym modelem - nie wiem skąd ta informacja.raczej przeciwnie - w rankingu był po RAID/RAIDII - czyli pierwszy od dołu :buttrock:,a cena 995 jest z kosmosu - za tą cenę wyrwiersz XR-900,a jak dołożysz jeszcze jedną, czy dwie stówki, to wyrwiesz pomalowanego XR-1000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 SQL mozesz podac mi namiary na tego znajomego co nimi handluje.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ja mam do sprzedania Kask NITRO V500..z pokrowcem .prawie nówka ,moze z 4razy był zakładany , w bardzo fajnej cenie 200zł ..jak cos to foty na pw...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ja mam do sprzedania Kask NITRO V500..z pokrowcem .prawie nówka ' date='moze z 4razy był zakładany , w bardzo fajnej cenie 200zł ..jak cos to foty na pw...pozdro[/quote']A to w kontekscie "porzadnego kasku"? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 SQL mozesz podac mi namiary na tego znajomego co nimi handluje.to żaden znajomy - wyhaczyłem ich na allegro - jak dziewczynie na gwiazdkę prezentu szukałem :buttrock:,http://moto.allegro.pl/show_user.php?searc...andrzej%40wp.plteraz chyba akurat nic nie wystawia - ale skrobnij maila - na sklepie coś na pewno mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Sie napalilem szczerze juz na XR-1000 w malowaniu DIABOLIC 3 TC-5 :twisted: zajefajny jest tylko pod moto mi troche nie pasuje :buttrock: za to diabolic z 2004 pasuje na maksa i tez niezly tylko u nas ciezko bedzie dostac w tych malowaniach trza szukac 8O [ Dopisane: 11-01-2006, 20:23 ]SQL mozesz podac mi namiary na tego znajomego co nimi handluje.to żaden znajomy - wyhaczyłem ich na allegro - jak dziewczynie na gwiazdkę prezentu szukałem :D' date='http://moto.allegro.pl/show_user.php?searc...andrzej%40wp.plteraz chyba akurat nic nie wystawia - ale skrobnij maila - na sklepie coś na pewno mają.[/quote'] Dzieki znalazlem maja narazie http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81066763Wydakje mi sie ze nie glupi tylko do areografa z nim trza pojsc :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sql Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Sie napalilem szczerze juz na XR-1000 w malowaniu DIABOLIC 3 TC-5 :twisted: zajefajny jest tylko pod moto mi troche nie pasuje :buttrock: za to diabolic z 2004 pasuje na maksa i tez niezly tylko u nas ciezko bedzie dostac w tych malowaniach trza szukac 8Oteż się napaliłem na diabolica - wyłącznie to malowanie mnie interesowalo :D.upolowalem - choc sobie kupowalem sezon temu - wiec musialem wybulic 2 patyki z groszami - ale za to pokazalem palcem' date=' ze ma byc taki a taki i za tydzien go mialem,teraz dla dziewczyny szukalem juz jakiegokolwiek malowania "S" i akurat znalazlem w identycznym malowaniu jak ja mam - czyli diabolic 1 tc 5 :D,chyba nie jest jednak tak ciezko,diabolic 2 tc5 jest taki sobie,za to diabolic 3 tc5 jest tez fajny :buttrock:,ale oczywiscie "o gustach sie..." [ Dopisane: 2006-01-11, 20:29 ']Dzieki znalazlem maja narazie http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81066763Wydakje mi sie ze nie glupi tylko do areografa z nim trza pojsc :twisted:Arai'e mają ciut gorszy system szybki - więcej roboty ze zmianą - w shoei'u to 3 sekundy :buttrock:,ceny szybek maja podobne - tez z kosmosu :buttrock:,a co do aerografu - to jak pisalem wczesniej - do fabrycznego lakieru daleko z trwaloscia - zastanow sie, czy warto.i tak sniegi leza, wiec nie pojezdzisz - zadzwon do nich i zagadaj - moze sa ci w stanie sciagnac taki, jak cie interesuje.w koncu to wydatek na kilka sezonow - dobrze, zeby mucha nie siadala :buttrock:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Dzieki juz napisalem maila czekam na odpowiedz a ten z allegro to tylko tak dalem bo wiem co juz chyba kupuje :twisted: DIABOLICA TYLKO POPATRZ NA MOTO TROSZKI NIE PASUJE ALE CO TAM BEDE COCO JAMBO:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 alescie mi dzazge do oka wsadzili bo sie w sobote do Lodzi po AGV GP PRO wybieralem a Shoeia tam pewnie nie kupie ;) Kumpel ma XR1000 Diabolic zajebisty super lekki dodatkowo czarna szybka 2tys dal i miesiac czekal :D co ja teraz kupie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamperov Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 alescie mi dzazge do oka wsadzili Mam podobnie też się napaliłem na AGV'a hot roda, ale jednak chyba kupie shoei XR-900 mam nadzieje że jest wart swojej ceny, chodzi o bezpieczeństwo, bo raczej drugiej warpowej nie bede rozwijal. Pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 alescie mi dzazge do oka wsadzili bo sie w sobote do Lodzi po AGV GP PRO wybieralem a Shoeia tam pewnie nie kupie Sad A CO NA BAZARZE W LODZI CI OD SHOEIA TEZ SIE TAM WYSTAWIALI ZNALAZLES JAKIES DOBRE CENY ??? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motoradzio Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 A ja kupiłem w sobotę w Intercars kask AGV Vale Mugello Top przecena z 2500zł na 700zł, 3 lata gwarancji, coolmax, antyfog, pokrowiec, zrywki, lekki, wypasiony na maxa :) PozdrawiamP.S jeszcze mieli 2 na stanie tylko inne malowanie od mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 podaj adresa i linka jaesli mozna? jakies foty by sie sprzydaly:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi