gutek_rapier Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 witam rozebrałem silnik ale wał został w karterze od stronony sprzegła próbowałem go wybić ale to nic niedaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nie ten dział. Przenoszę do 2T. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 witam rozebrałem silnik ale wał został w karterze od stronony sprzegła próbowałem go wybić ale to nic niedaje Spróbuj podgrzać karter w miejscu osadzenia łożyska i wał wyjdzie razem z nim ,potem łożysko zdemontujesz sciągzczem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 problem zażegnany!!Wyjąłem łożysko i wał i wstawiłem na cały silnik nowiutkie japonskie łozyska c3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi