Stasiu_Yo Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Jeśli chodzi o bieżnie łożysk w przekładni wahacza ( 47) to ja je wyjołem u znajomego mechanika na prasie a pierścień zabezpieczający sam wystrzelił :) ale można go wyjąć ciękim małym płaskim śrubokretem podważając pierścień używając przy tym troszkę siły PomyK- u ile cie wyniosła taka impreza z tymi łożyskami i tulejami ?? Pytam bo sam próbuje jakoś zaoszczędzić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 z tymi łożyskami i tulejami Mi potrzebna była tylko jedna tulejka a nie tak jak piszesz 2-3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Moze ktos wie gdzie moge uzyskac informacje na temat dokladnych wymiarow lozysk w tylnym zawieszeniu w Hondzie Cr. Bo nie wiem o jakich wymiarach mam szukac lozyska.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Moze zmierz stare?W sumie jesli sa mocno wyjechane mogą minimalnie zmienic swoj rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Moze ktos wie gdzie moge uzyskac informacje na temat dokladnych wymiarow lozysk w tylnym zawieszeniu w Hondzie Cr. Bo nie wiem o jakich wymiarach mam szukac lozyska.... PozdrawiamZmierz stare suwmiarką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Moze ktos wie gdzie moge uzyskac informacje na temat dokladnych wymiarow lozysk w tylnym zawieszeniu w Hondzie Cr. Bo nie wiem o jakich wymiarach mam szukac lozyska.... PozdrawiamJeśli mówisz o łożyskach dźwigni wachacza to potrzebujesz 6 łożysk o wymiarach 22X28X16 i jedno 19X26X15. Najlepiej wyjmij je i zanieś do sklepu albo po prostu sam zmierz suwmiarką chyba że są aż tak zmasakrowane. I jak już bedziesz kupował te łożyska to mogą ewentualnie sie różnić szerokością o 1 czy 2mm. To nie ma znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Jeśli mówisz o łożyskach dźwigni wachacza to potrzebujesz 6 łożysk o wymiarach 22X28X16 i jedno 19X26X15faktycznie na stronce hondy sa podane te wymiary. Te lozyska mam cale' date=' ale lozyska nr. 23 i 24 mam kompletnie rozwalone i trudno mi jest okreslic ich wymiary...na stronce nie tych wymiarow podanych . http://www.planethondaracing.com/cgi-bin/h...%20pg_my_id%3d3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 No to zadzwoń do hondy :)A jak nie to zmierz gniazdo w którym siedzi łożysko suwmiarką i średnice ośki na której jest wahacz i kup łożyska według tych wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 No to zadzwoń do hondy A jak nie to zmierz gniazdo w którym siedzi łożysko suwmiarką i średnice ośki na której jest wahacz i kup łożyska według tych wymiarów.dobre dzieki za info, bede cos kombinowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi