Moto_boY Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 11zł SKF' date=' w warszawie w sklepie z łożyskami, koło salonu daewoo, jak jest ktoś zainteresowany to moge się dowiedzieć o dokładny adres.[/quote']o widzicie mowilem, ze jakos inaczej sie wykombinuje :D najpierw w mojej okolicy sprawdze, jak co to sie skontaktuje z Toba adam87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 11zł SKFNo to u mnie też są te ale po 13zł i one są na koszyku(a z koszykiem odpada). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 No to u mnie też są te ale po 13zł i one są na koszyku(a z koszykiem odpada).to rowal koszyk i masz same igiełki' date=' co za problem... w życiu nie zapłacilbym 200zł za komplet lozysk i tulei do dzwigni [ [i']Dopisane: 18-02-2006, 14:01[/i] ]o właśnie sprawdziłem wymiary i okazalo sie że do mojej huski idą takie same łożyska jak do hondy CR, więc nie wiem chłopaki co jest z wami, ale chyba ciężko jak nie jesteście w stanie znaleźć sobie tanich łożysk, które bez problemu sa do dostania w sklepie z łożyskami, tylko kupujecie jakieś nie wiadomo za jakie pieniądze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 o właśnie sprawdziłem wymiary i okazalo sie że do mojej huski idą takie same łożyska jak do hondy CR' date=' więc nie wiem chłopaki co jest z wami, ale chyba ciężko jak nie jesteście w stanie znaleźć sobie tanich łożysk, które bez problemu sa do dostania w sklepie z łożyskami, tylko kupujecie jakieś nie wiadomo za jakie pieniądze...[/quote']Tak mi sie wydawalo ,ze gdzies mozna dostac takie lozyska, a nie tylko 200 zl za komplet... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Po dłuższych naradach z Adamem doszlismy do wniosku że założe te na koszyku SKF do tego jakies simmeringi,tulejka oryginalna hondowska(35-40zł) i gitara.W poniedziałek składam Cr do kupy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 W poniedziałek składam Cr do kupy ;) Ja swoją poskładam jak tylko zimeringi dojdą :D bo widze że niedługo sie pogoda zacznie poprawiać :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja swoją poskładam jak tylko zimeringi dojdą bo widze że niedługo sie pogoda zacznie poprawiać Ja moto sprzedaje juz chyba z dwa tygodnie.Stoi wypucowane i czeka na kupca a tutaj taka pogoda ze skreca mi kiszki ze złosci bo pucowałem motocykl ostatnio z 5 godzin :roll: 8O :lol: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 18 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Po dłuższych naradach z Adamemooo nawet nie wiedziałem że to z Tobą rozmawiałem na gg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 TwisterZG a co planujesz kupić po dt ?? jak tak dalej pujdzie to pogoda za 2 tyg do jazdy będzie dobra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Stasiu_Yoile masz zębów w tylnej zębatce? bo jakos wydaje mi sie troche duza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiu_Yo Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 teraz chyba 12 / 53 ale wcześniej z tyłu był kolos zresza widać na fotach jak poskładam sprzęta to dam nowe foty :) P.S ma ktoś może informacje gdzie można kupić pokrowiec ( czy coś takiego ) na kanape do CR taki który ogranicza ślizganie sie na niej ?? tzn cos takiego -> http://new.onthepiperacing.com/uploads/gal...rnstyleseat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 mam problemu znowu....Rozebralem dzisiaj motor, wyjąłem tylny amor - i nie wiem jak wyjac te lozysko w amorzehttp://www.olekmotocykle.pl/index.php?site...n&idK=28&idP=32 jest tam zawleczka ,ktorej za nic nie wiem jak wyjac, probowalem igła i nic, praktycznie nie ma jak tam dojsc.Moze ktos podpowiedziec?To sa własnie lozyska SKF?Pozatym do wymiany mam jeszcze http://www.planethondaracing.com/cgi-bin/h...%20pg_my_id%3d3 -> nr,46,47,28 -chodzi mi o te partie zawieszenie i http://www.planethondaracing.com/cgi-bin/h...%20pg_my_id%3d3 -> nr. 26 ,powiedzcie czy dostane łozyska,simmeringi i wszystko co jest potrzebne do naprawy tych parti wachacza, bo ja jestem kompletnie w tym zielony :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 TwisterZG a co planujesz kupić po dt ??Szczerze mowiąc to sam nie wiem :lol: jak bede miał pieniądze to dopiero bede sie zastanawiał.Jak nie sprzedam teraz dt to rejestruje (jak sie uda) na 50cc i jezdze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 http://www.planethondaracing.com/cgi-bin/hondaparts/results_parts_details?mv_session_id=yIw6BwrZ&mv_pc=31&se=pg_d_id%3d108%20and%20pg_my_id%3d3 -> nr,46,47,28 -chodzi mi o te partie Słuchaj ja te łozyska(nr47) własnie wymieniłem na SKF na koszyku a tulejke kupiłem oryginalną hondowską(dziś). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 A moze ktos wie jak wyjac te łozyska z mocowania amortyzatora (simeringi wyjalem) ale sa zawleczki,ktore nie mam poojecia jak wyjac,bo praktycznie nie ma tam dojscia...Chodzi dokladniej o ta czesc amora -gora i dol http://www.olekmotocykle.pl/index.php?site...n&idK=28&idP=32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi