rafik Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 pewnie nie masz co sie martwic, bierz gs-a, fakt ze za duzy nie jest, ale nie jest tak zle, ja GS-em nawinołem 28tyś km w 3 sezony,a mam 183cm i wszyskie dalsze wyjazdy były w dwie osoby plus bagrz, mozesz zobaczyc w profilu moja stronke, tam jest dużo o GS-ie. Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość naked-fan Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 a ja mam takie pytanie, jaką wysokość ma GS 500 od ziemi do siedzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 a ja mam takie pytanie' date=' jaką wysokość ma GS 500 od ziemi do siedzenia?[/quote']785-790mm Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDredd Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 powiem wam ze ja mam 184cm i srednio mi wygodnie na GS-ce. pomijam fakt ze po jednym sezonie rozgladam sie za czyms wiekszym, a znajomi mowia ze smiesznie wygladam bo taki wysoki na takim ...GS-ku.radze albo ode mnie kupic :) w super stanie albo od razu cos wiekszego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteOne Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 propozycje konkrety .... motor na mnie budzet kolo 7000 zlnie koniecznie naked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Czolem! Yamaha XJ600 - podobne moce, a jest gabarytowo wieksza. I za te pieniadze powinienes cos zlapac :). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radarek Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Przy Twoim wzroscie moze faktycznie lepsza bedzie Xja? Za tę kasę można juz wyrwać coś konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 do nauki dobra :banghead: a puxniej sam sie przekonasz co bedzie dla ciebie najlepsze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ja wlasnie wybralem XJ-te zamiast GS-ki, wlasnie glownie ze wzgledu na wzrost (187 cm), i sobie chwale :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Don Corleone, trollu po co odkopujesz jakieś głupoty sprzed wieków? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi