LU-cash Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Witam :notworthy: Czy ktoś moze powiedziec czy te dwa sprzęty sie różnią?? Czy to tylko zmiany kosmetyczne, czy inna rama, inny silnik itp. Czy Classic jest dłuższa, wieksza?? Chodzi oczywiście o wersje 50 ;) . Na google nic nie ma. Żadnych konkretnych danych, opisów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Ja widzialem jedna i druga, sa podobnej wielkosci. Różnia sie wyposazeniem, dokladniej zegarami i pewnie czyms jeszcze, ale teraz to nie wiem. Mi osobisce bardziej do gustu przypadla red rose :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 classic jest o wiele wieksza, posiada bodajze silnik z rs i ja przy moich 190cm jako tako mialem miejsce (, ze wygladalem jak na rasowym psie to oczywiste) , boli zastosowanie chromowanego (lub tez nie) plastiku doslownie wszedzie... porysowany wyglada strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Co do silnika to słyszałem ze nowszys silnik z classika nie jest mocniejszy i ze classic jest troche mniejszy... A czy ten centralny amortyzator(classic), jest mniej wygodny niz normalne dwa amorki w Red Rose?? PS:Chce kupić jedno, albo drugie w marcu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memfis Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 widzialem red rose i powtarzam, jest ona mniejsza. rozstaw osi moze byc wiekszy, ale jest ona gabarytowo mniejsza i eot. (albo tak ergonomia jest dostosowana, ze przy moim wzroscie odpuscilem sobie manewrowanie) a na classicu zawieszenie dobijalo przy byle dziurze, w dwie osoby ogolnie sie jechalo na nim z takim komfortem jak na R1, czyli siodlo dla pasazera istnieje tylko na papierze, i przy mojej wadze balem sie czy kolo nie bedzie tarlo o blotnik. ale fakt faktem, ze popychal jak dzik, tyle, ze zawieszenie boli, ale w Twoim wieku (o ile nie wazysz 100kg a Twoja dziewczyna/chlopak/kolega/mama drugie tyle) nie powinno przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Różnią się tylko wielkością wyglądem zegarów i tam troszke silnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 inne:błotniki, silniki, zawieszenie, ogólnie plastiki i wiele innych detali! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Lu-cash juz nie kupujesz rg???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Lu-cash juz nie kupujesz rg????No jest pare wariantów ;) Ale chyba bedzie zalezec od tego co mi sie lepiej trafi, czy RG, czy Red Rose :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi