IRBIT Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 no to czekamy na nowa odsłone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ja również wiem jak ma wyglądać w swojej nowej wersji, oraz jestem w bliskim kontakcie z pionem decyzyjnym. W końcu nie na darmo jestem tam moderatorem, hehehe. Drżyjcie ;) P.S. Wygłupiam się. Gwarantuję, że chłopaki postawia stronke najszybciej jak sie da i dołoża starań żeby była jak trza. ....Daje Wam na to ruskie słowo :D honoru Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 strona działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 pierwsze wrażenie - strona lux :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Jak działa, jak nie działa. :?: U mnie tam bez zmian. Nie mozna wyswietlić i dupa blada... Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 dajcie linka do strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 adres ten sam co wczesniej - po prostu macie linka do samego forum a nie na strone - dlatego nie wchodzi - forum jeszcze w remocie. :lol: http://www.redmotorz.studioo.pl/html/o-nas.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 A wlazło, faktycznie. Ladnie wygląda, choć sporo rzeczy jeszcze nie działa. Miejmy nadzieję, że szybko ruszy. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 ja nie wiem :| wciskam ten link co podal Andrew i ni hu hu. [ Dopisane: 10-01-2006, 10:04 ]pozniej jeszcze sprobuje u siebie w domu - moze zadziala. [ Dopisane: 10-01-2006, 17:56 ]mi nie dziala :? .chyba mam pecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 11 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 Link działa jest O.K. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRBIT Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 adres ten sam co wczesniej - po prostu macie linka do samego forum a nie na strone - dlatego nie wchodzi - forum jeszcze w remocie. :lol: http://www.redmotorz.studioo.pl/html/o-nas.htm mi też ten link działa :buttrock: [ Dopisane: 11-01-2006' date=' 09:16[/i'] ]"andrew" - potrzebuje maila do Mirka ( Czarny ) z Redmotorz. Dawno temu z nim korespondowałem i chciałbym odświerzyc znajomosć ale zgubiłem maila. Proszę wyślij mi go :[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi