Ryszard Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 moja yamaha ma dwa cylindry apracuje na jednym co jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundy Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 sprawdź świece , zapłon , przewody wysokiego napiecia , fajke,dojście mieszanki i oczywiście czy jest prawidłowy jej skład, możliwy defekt gażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 moja yamaha ma dwa cylindry apracuje na jednym co jest?Chyba wszystkie powody pracy na jednym cylindrze podał mundy, no może poza uszkodzoną membraną. Praca na jednym garnku może się objawiać tym, że z wydechu cieknie Ci benzyna, a o powód tego pytałeś w innym temacie. Tyle, że w mechanice ogólnej :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Heh Moja MTX Pali bez membrany wogole i tylko ma problem przelamac sie przez srednie obroty a tu gdy silnik napredza drugi sprawny cylinder to tamten powinien przynajmniej lapac ;]Mysle ze to problem związany z elektryką..:P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi