cypek41 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Witam Mam takie pytanei mogę kupić niedrogo używany tłumik Gianelli do mojego moto (suzuki rg 80).No i właśnie mam pytanie czy się opłaca?Czy może on podnieść jakoś osiągi w moim moto.Czy może bedzię się on lepiej wkręcał na obroty.Napiszcie mi w ogóle coś o tych tłumikach. Z góry dziękipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 W 2T dobry wydech topodstawa. Jeżeli jest on przeznaczony do Twojego modelu to powinieneś poczuć wrost osiągów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Co prawda ja mam gianelli w dt 80 ale musze przyznać że jestem bardzo zadowolony. Super dzwięk noi może moc nie większa znacząco ale lepiej sie wkręca. Przynajmniej takie odczucie miałem po tym jak się przejechałem na dt ze zwykłym wygarem (odblokowanym) Więc jeśli amsz szanse kupować taki tumiczek za niewielką kase to napewno warto. Napewno poprawie sie dzwięk i lepiej będzie się wykręcał na obroty a co do mocy to też troszke wzrośnie i odczujesz troszke lepszy v max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Przynajmniej takie odczucie miałem po tym jak się przejechałem na dt ze zwykłym wygarem (odblokowanym) Bez przelowtowej końcówki nie ma mowy o odblokowaniu DT. Wydech gianlelli w DT jest w 2 wersjach, w lepsza daje znaczący przyrost mocy. Wydech to znaczy kolanko + tłumik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mam Gianelli w Mito i od 6 tyś. dzwięk to przyjemność dla uszu :P Naprawde świetne. Z osiągami niewiem jak bo niemam jak porównać - kupiłem go juz z tym tłumikiem . Tłumiki dość drogie wiec jak masz taniej do polecam! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Bez przelowtowej końcówki nie ma mowy o odblokowaniu DT. Koncówla ma być całkowicie pusta ? Bo ja mam taką jakby siatke wniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 Strzalek_t napisał: Bez przelowtowej końcówki nie ma mowy o odblokowaniu DT. Koncówla ma być całkowicie pusta ? Bo ja mam taką jakby siatke wniej:) Tak ma byc taka rórka z siatki - tak musi być - to jest wtedy przelot.Pusta, wybebeszona końcówka mija sie z celem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ja mam cały układ wydechowy Gianelli. Miodzio :twisted: . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Ja tez mam układ wydechowy GIANNELLI i jestem zadowoly sa one bardzo drogie wiec zrób tak jak mówi krzychu-985 i ja... KUPUJ!!!! :buttrock: Giannelli :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypek41 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Już kupiłem zamontowałem i narazie nei ma jak pojeździć ale widać że żwawiej się wkreca na obroty i z tego co zauważyłem to do końca (12tys obr) :buttrock: :crossy: :P Już nie mogę się doczekać suchego asfaltu żeby się karnąć i zobaczyć jak moto się zachwuje :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi