Bartos_SzPaQ Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 kolega niedawal uszczelki i jezdzi normalnie, zdaje mi sie ze w simsonach niedaje sie uszczelki pod glowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 kolega niedawal uszczelki i jezdzi normalnie, zdaje mi sie ze w simsonach niedaje sie uszczelki pod glowice Nie wiem dokladnie czy w simku sie daje ale wiem ze w wiekrzosci motocykli aluminiowa pod glowice isc musi!! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 No ale aluminiowej uszczelce raczej nie grozi wydmuchanie... oto 1 slysze o metalowych;]Dobze ze sie potem poprawiles :( No ale aluminiowej uszczelce raczej nie grozi wydmuchanie... Jasne niegrozi bo to raz mi w simsonie wydmuchalo a aluminiową raz w wolowie 40km od chaty i wracalem do domu na biegach-2,3 z przerwami co 10 min na odpoczynek silnika a jak jechalem to tylko slyszalem ,,fiuu,fiu,fiiu,fiu) napoczątku myslalem ze mi coś piszczy w kolach ;) skoda ze sie myliłem:PHEh uszczelke przepalilo w poziomej czesci:P W Simsonie nie musi być uczelki ;) Potem kupilem nowy cylinder i glowice i juz tego niestosowalem:PTak samo jak W Jawie 50 :P Jest wytoczenie na cylindze i w glowicy i to trzyma :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi