FiOdoRr Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 pomyślał że kserujesz od RaptownegoIdąc Twoim tokiem rozumowania, to kupowanie kasków AGV Rossi'ego, czy koszulek piłkarskich jest kserowaniem czyjegoś stylu itp... Ja postrzegam to jako pokazanie, że jest się kibicem/lubi się danego człowieka. No i jak napisałem wyżej, choć w malutkim % poczucie się jak on :) zal mi was. wyrywac laski na irokeza..? co za nieudacznicy :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 wyrywac laski na irokeza..? co za nieudacznicy Heh..... A kto napisał o wyrywaniu lasek :?: Mnie się to poprostu podoba, i wali mnie to czy laski na to lecą czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 mnie się podoba i dopiero z dyskusji na forum dowiedziałem się, że jakiś tam znany motocyklista w czymś takim jeździ. osobiście chętnie bym kupił taki cosik, mnie to się kojarzy z punk-kulturą (sam kiedyś miałem irokeza, tyle że na glacy :twisted: ). problemem jest oczywiście cena, zdecydowanie za wysoka. zastanawia mnie też jak by się ze mną plecaczkowi jeździło, bo chyba trzeba bybyło zwiększyć odległość między kaskami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 bo chyba trzeba bybyło zwiększyć odległość między kaskami... zależy czy na żelu, czy taki frendzlowaty jak z dywanu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 pomyślał że kserujesz od RaptownegoIdąc Twoim tokiem rozumowania, to kupowanie kasków AGV Rossi'ego, czy koszulek piłkarskich jest kserowaniem czyjegoś stylu itp... Ja postrzegam to jako pokazanie, że jest się kibicem/lubi się danego człowieka. No i jak napisałem wyżej, choć w malutkim % poczucie się jak on :) zal mi was. wyrywac laski na irokeza..? co za nieudacznicy :laughing: a weź powiedz czy nigdy nie wyrwałeś laski na moto?? hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 poonani - no jeśli o mnie chodzi, to na Simsona ciężko jest wyrwać jakiś towar, możesz mi wierzyć :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PM2Z Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 a co do mocowania, to na www.moto-akcesoria.pl mają to chyba na takich gumowych przyssawkach, o ile mnie pamięć nie myli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 PM2Z - dokładnie. Pytanie już raczej nudne, ale wydaje mi się że pęd powietrza+np. jakiś deszczyk = utrata pióropusza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 pierwsze slysze o jakims Raptownym, natomiast taki irok wyglada super :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Więc reasumując, ma ktoś dobry i tani sposób na zrobienie takiego irokeza? Nie patrząc już na Raptownego czy też innego Ślamazarnego, nie patrzmy kto co ma tylko na to, co nam sie podoba i co chcemy mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyfuzor Opublikowano 29 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 tiaaa , zamocuj sobie to i wiooo simsonkiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Dyfuzor - hehe... na simaku to by był zajebisty obciach :D Ale nie bój się, poniżej GS500 tego nie założe 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczypior Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Ale nie bój się, poniżej GS500 tego nie założe A na GS500 to nie jest obciach :?: :lol: W ogóle GS500 to obciach! Najlepszy motór to R1!! HONDA R1 :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 30 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 Dobra, bo zaczynamy zchodzić z tematu. Jest to topic o IROKEZIE, a nie o tym które moto lepsze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StreetFighter Opublikowano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2005 ostatnio identyczny widziałem w którymś sklepie on-line za 50 zł sam mam jeden kask ktory lezy dla mojego plecaczka wiec chyba sie z nią zamienie i przerobie jej kask i bede mial irokezaP.S.macie moze jakies pomysły jak zrobić irokeza tylko bez takich jak "weż szczotke ....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi