wojtasik Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 (...)jednak ja gadałem z gościem tylko 1h :lol: ...niech zgadne... człowiek ten ma na imie Dariusz? :buttrock: kiedys jak bylem z ojcem w POLand POSITION , to o malo nie sprzedal mu (ojcu) hayabusy :buttrock: :buttrock: ...a tak na powaznie to mocno przekonal go do burgmana... aha nadmienie jeszcze ze ojciec wcale nie szuklal motocykla a jedynie mi towarzyszyl :Dnaprawde zawodowy sprzedawca :D ...aha madee gratulacje i owocnego poszukiwania sv-ki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shuy Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Super Made. Gratuluje.Nie daj się :D Kup sobie co chcesz, bez względu na rady kolegów z forum.Uważaj na panów z salonu, bo jak pamiętam Twój chłop ma nadzieję na twoje moto, ale z czarującymi akwizytorami może być różnie. ;)Powodzenia. Ja na razie tylko narty.Pzdr Cytuj Szukam go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi