RAFAL Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 U mnie zmiana :lol: plecaczek (żona)po przeczytaniu co ją czeka zdezerterowała :D :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 (coś źle zacytowało dokładnie tak! coś źle to wyświetliło :D Spoko Zbyhu !! rozumiem twoje zdenerwowanie ale tak to jest jak jestes organizatorem czegos :evil: zycze wytrwalości !! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 U mnie zmiana :lol: plecaczek (żona)po przeczytaniu co ją czeka zdezerterowała :D :evil:Trzeba być twardym, a nie miętkim :evil: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 Astarte spoko z czasem pozna ,zrozumie,zaakceptuje i stanie sie twarda znam ja juz lat kilka :lol: Juz nie spamujmy bo nas opi...........lą :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 17 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2006 U mnie zmiana :lol: plecaczek (żona)po przeczytaniu co ją czeka zdezerterowała :P :P Dobrze, że moja "żonka" nie zdezerterowała - (jak narazie) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 18 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2006 uważaj co by po Rybolu rozwodu nie zarządała :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 21 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2006 uważaj co by po Rybolu rozwodu nie zarządała heheh no a to całkiem możliwe ;) :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 :( no i temat umarł śmiercią naturalną !!! Do zobaczenia w RYBOLU !!! :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi