paho Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 to kiedy w końcu 22-23 kwietnia to będzie.......juz sie gubie powoli:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 jasne juz nikt spawa specjalnie dla ciebie nie bedzie rozgrzewac Razzwiec szykuj sie na jazde bez poslizgu kawalerze:P A to ktos rozgrzewal wogole?? :? moze bedzie lepiej jak oddam komus odpowiedzialnemu kluczyki :mrgreen: A co do terminu to co - zostaje 22-23 tak? Cos nie moge ankiety znalezc, ale to chyba jeszcze syndrom dnia wczorajszego mnie trzyma ;) Pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Cos nie moge ankiety znalezcNo nie wytrzymałem - sorry Zbychu - :mrgreen: z Mishelową sobie poszukajcie razem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pesteurkowicze tez przeca z wrocka wyruszaja no i reszta zjebow na fajerach i innych hornetopodobnych zlomach wiec ekipa bedzie dosc pokazna i nie masz sie co Kasiu martwic o brak towarzystwa... przez pierwsze dwie minuty :mrgreen: A potem to ino dym bedziesz wąchać :mrgreen: Umawiaj się Kasia z Kranalem, bo ja chyba faktycznie z przeciwnej strony będę śmigał. Jedzie ktoś od strony Rzeszowa, Tarnowa, Krakowa ? Bo mi się po profilach nie chce szukać :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 hej Zbychu , no co jest?do kiedy ta ankieta bedzie , bo musze sobie w robocie wolne ustawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Czolem! Wolne :)? 22-23 to weekend :banghead:. I pozostale terminy tez ;). Z tego co widze, to wypadnie 22-23 kwietnia, wiec na 99% sie juz nic nie zmieni. Pozdrawiam LISTA: 1>Prot 2>Kaśka 3>Astarte 4>Konik 5>Mario 6>Kaka 7>Cotlet 8>Bejz 9>Mishel 10>eMDe 11>Jerry 12>Adu 13>PGR 14>Greg15>Motomanka16>Bronx17>Krasnal18>Broda19>Browarny20>Zimer21>Mimo_ck22>Bahama23>Amazonka24>Yaco25>Paho26>QuadMan (nie ma Rybnika bez Dresa :P)27>Draco Fisher28>JACA29>Swiruradom30-33> Hornet + dziewczyna + kolega z dziewczyna 34>Bodzyn35>Ario36>MarianKa37, 38>Zomb + Plecaczek39, 40, 41> AdamWo42> Sosna 8343, 44> dangel + plecaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Wolne ? 22-23 to weekend . I pozostale terminy tez . niestety niektorzy w weekendy tez musza pracowac :cry: widzimy sie 22.04 pod radiostacja :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 zbyhu dopisz mnie do listy bo mi grozi niezły wiper#dol od ekipy z wroc, bede na pewno chc bym nie chcial bo mnie mario wyciagnie z obstawą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Kacha ze niby nie miala bys z kim jechac z wrocka ???? a my to co :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Zbychu ja mnie licz jako x3 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paho Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 zbyhu sklerozo jedna a mnie na liste to kto wpisze.......??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 @ WROCŁAW proponuję spotkać się na Orlenie przy wjeździe na autostradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 ech.... ja pojadę na 50% ;) :banghead: :PPo pierwsze mam akurat spoooooro roboty i całkiem możliwe, że będę w tym terminie służbowo w Szczecinie :)Po drugie do tego czasu nie będę mieć jeszcze prawka..... Chyba, że ktoś mnie weźmie na plecki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 witam serdecznie proszę dopisać mnie na listę, chyba z plecaczkiem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 proszę dopisać mnie na listę' date=' chyba z plecaczkiem[/quote']Dobrze, że dodałeś to "chyba" - zastanów się jeszcze dobrze :) A tak na poważnie to oby do kwietnia :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 13 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Dobrze' date=' że dodałeś to "chyba" - zastanów się jeszcze dobrze[/quote']Oj juz tak go nie strasz Astarte :banghead: Moja kobita przezyla ostanie spotkanie z wroclawska ekipa - i podobalo jej sie ;) (Moze to jest wlasnie sila kobitek z Bielska :) )Ale na Rybol ze mna nie jedzie 8) :arrow: :twisted:Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi