Prot Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zrobimy tak: ja pojadę z Tobą na GS-ie jako plecaczek' date=' potem damy w rurę i za zakrętem jak Dziadzię zgubimy to się zamienimy[/quote']I wiózł ślepy kulawego ... Starego Misia na sztuczny miód ... dzieciaki ... co ja z Wami mam ;) [ Dopisane: 19-01-2006, 16:45 ]Nie martw się ja jako dyplomowana psycholoszka wyrażam zgodęjego trza leczyć, a nie badać !!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Starego Misia na sztuczny miód ... dzieciaki ... co ja z Wami mamBez przesady jak sie zamienimy kubraczkami to nawet się nie zorientujesz :mrgreen: jego trza leczyćPodobno to na co trza Go leczyć' date=' to rozmową na zebraniach AA uzdrawiają ;) Wielki jak plac grunwaldzkiAle się rozmarzyłam :oops: tylko nie doczytałam, że to o łeb ten inny chodzi :buttrock: ZONK :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Same zboki i spamerzy... gdzi eja mieszkam... 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Same zboki i spamerzy... gdzi eja mieszkam...Teee narciarz ! Tam - gdzie ja dziś wieczór będę :mrgreen: ;) Są inni chętni na imprezkę u PGR-a ? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 A mi pasuje 1' date='2 kwietnia[/quote']zbychu - jedna pozycja z listy do skreślenia :lol: ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 A mi pasuje 1' date='2 kwietnia[/quote']zbychu - jedna pozycja z listy do skreślenia :lol: ;) :mrgreen:To jednak nie przyjeżdżasz... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 A mi pasuje 1,2 kwietniazbychu - jedna pozycja z listy do skreśleniaTo jednak nie przyjeżdżasz..No bo po co :lol: 1,2 drugiego to tam chu*** bedzie (no ewentualnie Ty tam bedziesz ;) ). Ja zas nawiedze miejsce kaźni 8 lub 22, kiedy to faktycznie na ziemi zaistnieje piekło :twisted: Jak zmienisz zdanie pogadaj z oranizatorem - może wpisze Cie ponownie na spotkanie z demonami :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 No chłopy ! W końcu ... zgrałem te zdjęcia :mrgreen: Załączyłem też filmiki z Egonem i Mishelem w roli głównej. Dziś wysyłam do zamiejscowych (Dual i Zimer), reszcie wręczam osobiście. Adu dostanie ..... jak przyjedzie do Wrocka Acha - filmy otwiera Quick Time - nie wolno ich chować w katalog zawierający polskie znaki. Jak nie wiecie co to są polskie znaki - to dzwońcie do PGR-a - on wie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Procik bidulko nasza kochana, tematy Ci się pomieszały to nie PGR Treffen 2006 tylko RYBOL-I-2006.... :mrgreen: Ale wiemy że chciałeś dobrze... :twisted: Zbuhu to co Kotwica czy Stodoły :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Adu dostanie .....Myślałam, że w pupę eeee ;) A swoją drogą, to już nie mogę się doczekać wręczenia mi tych fotek yupppi :mrgreen: Mam nadzieję, że szyny do piątku nie popękają na trasie Warszawa Centralna-Wrocław Główny, bo tak to będzie lipa i jak ja się do Was dostanę :D .......na sankach! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Adu proszę Cię... to jest temat o zlocie w Rybniku, nie popełniaj błędów Prota. Tu zajmujemy sie tylko i wyłącznie zlotem w RYBNIKU a chlanie we Wrocku opisujemy w innym zupełnie temacie ok :?: (nie odpowiadaj ) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Procik bidulko nasza kochana, tematy Ci się pomieszały to nie PGR Treffen 2006 tylko RYBOL-I-2006.... Ku@#$wa !!!! To przez to Wasze pier@##$%nie w każdym temacie!!! :twisted: Przepraszam za pomyłkę. (nie odpowiadaj ) :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zbyhu 22-23 , kur***a inny to dupy nam odmarzna :)Byles na stodolach sie pytac czy mam sie tam wybrac ?? Na stodolach Zimer i Bahama z kochana beda balowac w stozowce :lol: :lol: :lol: eeee tak apropo na sprostowanie 1 Rybnik nosil nazwe plawniowice i bylo tam ok 9 osob :buttrock: i to byla impreza niepowtarzalna ;) a 2 Plawnicowice to Stodoly inaczej Rybnik i tu bylka juz milosc bez pochamowan ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Bronx zamiast tu innym atrakcje nakręcać może sam byś sie skusił na małe co nieco (ten ostatni raz :buttrock: ) Chyba ze przybedziesz w duecie (ja w każdym bądz razie obawiał bym sie o możliwe skutki poznania drugiej strony naszej podłej natury przez pewne osoby ;) ). Heh zastanawiałem się czy czasem nie z tego powodu tak szybko zeście sie z sywlka pozbierali ;) (wiem że pitole bez sensu - sory - SESYJA sie udziela :) ) Ludzie! Ja Wam mowie ze 8 kwietnia bedzie za*eb***ie ciplutko 20 stopni jak nic ;) A jak nie to wezwiemy Chuck'a Norris'a, jednym chuchem i kopem z półobrotu przergoni chmury w piz***u i ociepli klimtra na całym śląsku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Czolem! Nie, jeszcze nie bylemQrna,z eby sie tam wybrac trzeba miec pewny termin. A poza tym - jest za wczesnie. Litosci :). Lutego nie ma! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi