miki_v6 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Ale nadal nikt mi nie odp czy instnieja dwa rodzje zegarow do 954? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 28 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2005 Miki_v6 napisał:Moje pytanie dotyczy tego iz na linku: http://www.mcnews.com.au/Testing/Honda/CBR...e/Dash_700p.JPG jest pokazany licznik na ktorym widnieje l/100km a u mnie jest km/l . Więc w końcu to jak masz bo w pierwszym poście wyraźnie napisałeś:oprocz predkosci, godziny,stanu km ogolnego i dziennego jest u dolu w lewym rogu cos co po zapaleniu jest widoczne -> --- l/km <- do czego to jest Waszym zdaniem?Popatrz dokładnie jakie masz zaegry a łatwiej będzie ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki_v6 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2005 Nie no napisalem ze w linku na poczatku postu na zdjeciu pisze l/100km a u mnie jest km/l wiec mam przez to rozumiec ze jest kilka rodzai licznikow do 954?Po zatym dodam ze dzis odpalilem maszyne, rozpedzilem ja do 20km/h na stopce i pokazalo 7.3 km/l , troche dziwne bedzie to przeliczanie spalania na l/100km czyz nie? A moze mozna to zmienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi