michal1982 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 CZY KTOS MA KONKRETNE NAMIARY NA JAKIES FIRMY WYSYLKOWE Z USA? mam dwa motocykle ktore chcialbym wyslac , najlepiej do czestochowy lub warszawy , poniewaz chce je wyslac do podkarpacie i do gdyni jak dla mnie to zadaleko .szukalem na necie ale firmy ktore znalazlem wysylaja tylko do gdyni, czytalem rowniez na forum ze jest firma ktora nazywa sie polonez karex lun polspeed ale za nic nie mopge znalezc jej namiarow, PROSZE O POMOC !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 Moze jakis miedzy narodowa spedycja SCHENKER , FEDEX.Przywioza ci do domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 23 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2005 http://www.polamerusa.com/ - co prawda moto nie ściągałem przez nich ale 2 komplety 18 calowych felg do bryki i wszystko załatwione pierwsza klasa - felasie zajchały pod domek 8). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asmodan Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 polamerem kumpel 2 motory sciagal do kraju i przywiezli mu je pod sama chate (tylko trzeba bylo samemu wtargac skrzynie do garazu:) ale to chyba nie problem) trwalo to okolo miesiaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 24 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2005 to całkiem szybko, mi bart wysyłał mniejszą pakę i polamerowi zajęo to 2,5 miesiąca ale poza tym bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Mam takie pytanie odnoście POLAMERu, kupiłem pewien duzy przedmiot w usa, i amerykanin chce mi wysłać go do polski własnie polamerem, czy w tych biurach polameru w usa pracownicy gadają po angielsku? bo to ten amerykanin musi wszystko zalatwic i to on ma do nich zadzwonic, aha, on nie ma chyba w okolicy zadnego biura polameru, wiec co ma zrobic aby wysłać? zawieść im ją czy jak? licze na odpowiedz poniewaz jest to wazna sprawa dla mniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 W biurach w USA napewno beda rozmaiwac po angielsku :notworthy: A niema na miejscu tego biura zawsze moze zadzwonic do nich i powiedizec ze jest przesylka do wyslania i przyjada pod wskazany adres po towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi