Tomek Kulik Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 No właśnie, kurs spędzony na ósemce w większości czasu, kwalifikuje Twojego instruktora do powieszenia za jaja w miejscu publicznym.U mnie i Piotrka Gadaja ósemka jest tylko przerywnikiem pomiędzy ćwiczeniami. Ćwiczeniami które mają za zadanie zapoznac kursanta ze zjawiskami które towarzyszą jeździe, wyrabianiu odruchów dobrych i tępieniu złych.Najpierw trzeba nauczyć jeździć, totem walczyś z ósemką.Na ósemkę z kursantami poświęcam sumarycznie może ze dwie godziny kursu. Reszta to nauka rzeczy potrzebnych.Powodzenia. Kulik. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 U mnie i Piotrka Gadaja ósemka jest tylko przerywnikiem pomiędzy ćwiczeniami. heh przerwami, które trzeba sobie wyprosić,sam pamiętam jak prosiłem Piotrka, aby dał mi poćwiczyć 8ke bo się pewnie nie czuję na niej :buttrock: na szczescie sie zgodzil i zdałem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 a ja musiałem błagać zeby wyjsc z 8mki... 16godizn jazdy po placu, a na placu 8emka i 500m prostej drogi + placyk 300/300m z piaskiem i żwirem :twisted: ... słupki rozstawiane raz na ruski rok... co tu duzo gadac- to nie była nauka jazdy tlyko nauka zdania egzaminu... ew przemieszczania sie z punktu A do punktu B bez wywrotki(jesli prędkość mała i droga pusta :/:/)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi