EnduroMax Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 A mi Suzuki Ts do NYSY!Wielkie wyczyny.......kolega mz'tkę oplem corsą wiózł :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewertas Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 A co powiecie na motorynke + kierowca i pasazer w maluchu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 A co powiecie na motorynke + kierowca i pasazer w maluchu?ja z motorynką jechałem razem na tylnym siedzeniu w daewoo nexia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 A co powiecie na motorynke + kierowca i pasazer w maluchu? Ja tez wracalenm i pamietam ze potem w maluchu okropnie capilo benzyna :| ob w hu* nakapalo, ale jakos sie wrocilo, oczywiscie przednie siedzenie bylo wyjete. Pozdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 stella w maluchu bisie :D mic nie bylo rozkrecane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 ewertas napisał:A co powiecie na motorynke + kierowca i pasazer w maluchu? ja z motorynką jechałem razem na tylnym siedzeniu w daewoo nexia hahaha ja dokladnie tak samo :D . Jedyną roznica było to że moja bzyna miala silnik od Simaka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 przypomniało mi się jak w zwykłym maluchu wiezmismy rame shl m11 nawet weszła :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlo16 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zależy też do jakiej fiesty mk1,2,3,4,5 czy 6. Bo do mk1 wątpie czy wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi