evolis Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 przetestuje rozwiazanie z probnymi, dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Moge powiedziec ze nic z tego!!!! Teraz za karte placi sie przy skladaniu wniosku czyli zanim dostanie sie tablice probne. Wiem bo dzisiaj zarejestrowalem i jutro odbieram probne.A nawet gdyby to liczyla by sie data zlozenia wniosku czyli jesli w kwietniu to wszystkie oplaty sa w wysokosci obowiazujacej do 1 maja. Ja bym nie wytrzymal do maja i dlatego juz mam to z glowy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 21 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 pewnie że nic z tego, w ogóle co za pomysł,że pojad z próbnymi to nie rejestracja :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 data rejestracji to data zlozenia 1 wniosku i otrzymanie probnych a nie wydanie karty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolis Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 To moze w takim razie mozna po miesiacu zrezygnowac z PROBNYCH ze wzgledu na to,ze pojazd JESZCZE nie jest w stanie przejsc badan kontrolnych ? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 zeby dostac probne musisz miec przeglad juz wczesniej zrobiony dolaczony do wniosku. Mozna zrezygnowac w ciagu 14 dni od daty wydania ale poznij na nowo znaczki skarbowe i oplata za tablice 114zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 to do dupy z taka robota... trzeba do maja latac bez polskich tablic a w maju przerejestrowac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viader Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 hmm no niewiem.. ja naprzykłąd moto mam bez przeglądu i wodzu z wydziału komunikacji w świdnicy napisał mi że muszę złożyć wniosek o wydanie tablic rejestracyjnych próbnych celem pojechania na przegląd !! czyli nie muszę mieć przeglądu żeby dostać próbne... i dopiero z badaniami jadę po stały dowód...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 tzn ja musialem robic przeglad bo moto z zagranicy i do wniosku vat 24 bylo potrzebne a vat 25 do rejestracji. Poza tym gosc i tak sprawdzal badanie techniczne przy skladaniu wniosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolis Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 tzn ja musialem robic przeglad bo moto z zagranicy i do wniosku vat 24 bylo potrzebne a vat 25 do rejestracji. Poza tym gosc i tak sprawdzal badanie techniczne przy skladaniu wniosku. ale rozumiem, ze dostales tablice typu Z7 2345 ?? bo to o czym mowisz przy poprzednim moto mialem dopiero przy odbieraniu tablic stalych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 tak mam normalne tablice ktore sa na stale tylko jeszcze dowod jest tymczasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolis Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 no to ty mowisz o czym innym niz ja!! dostales stale tablice! a dowod tymczasowy. a ja sie zastanawiam nad rozwiazaniem z tablicami PROBNYMI! nie wiem czy my sie dobrze rozumiemy ale niektorzy mowia o miekkim dowodzie inni o probnych.. mi chodzilo o to czy jest mozliwe takie rozwiazanie z TABLICAMI PRÓBNYMI a nie tymczasowym dowodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 a sa w ogole probne teraz????? chyba nie skoro ja dostalem stale a tylko dodwod jest miekki. Jak moj starszy rejestrowal samochod to tez dostal stale tablice. Wydaje mi sie ze juz nie ma probnych bo i po co?W kazdym razie i tak nic nie wykombinujesz zeby pojedzic do maja i pozniej placic mniej za karte. Liczy sia data wniosku o rejestracje i tyle!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evolis Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 sa probne bo 'jak mam dojechac na przeglad', ktory musi byc przy rejestracji? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 zeby miec probne trzeba w przypadku motocykla z niemiec vat-25 zeby to miec potrzeba miec badanie techniczne. Sprowadziles moto z zagranicy to i poradzisz sobie z dojechaniem do stacji kontroli pojazdow. JA jakos sobie poradzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi