Gość DeTe Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Od pewnego czasu szukam już ofert w sklepach i nie mogę znaleźć kasków integralnych w cenie 100 - 200 zł. Czy nie wiecie, gdzie można takie kaski kupić? I jeszcze jedno - nie chcę kupować używanych, więc allegro.pl raczej mnie nie interesuje. Z góy dzięki za odpowiedzi. POzdrawiaM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris123 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Na targach na Warszawiance w ostatni weekend były egzemplarze po 99 PLN (w hurcie podobno po 30 PLN :lol: ). Ale strach to na głowe włożyć - śmierć w oczach. Podobno w razie wypadku idealnie pęka na dwie strony ( taka technologia produkcji :lol: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 w działe ogólnie są dosyć szeroko omówione kaski różnych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Od pewnego czasu szukam już ofert w sklepach i nie mogę znaleźć kasków integralnych w cenie 100 - 200 zł. Czy nie wiecie, gdzie można takie kaski kupić? .Zaczekaj na bazar na Bemowie (7-8 kwietnia) - tam na pewno znajdziesz coś ciekawego i nowego w takiej cenie. Damian1974 zaproponował spotkanko więc możemy ci pomóc poszukać jakiejś dobrej oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeTe Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Bardzo chętnie. Potrzebuję ten kask dla pasażera. Kasy już tyle wydałem na motocykl i buty i kask i inne takie, że nie chcę do tego dokładać kolejnych 300 - 600 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Do 200 złotych nic firmowego nie znalazłem, a szukam czegoś względnie przyzwoitego dla siebie.zobacz na stronie www.rapid-motocykle.pl są tam kaski Caberg za mniej niż 300 złotych.A propo's jeśli ktoś zna te kaski i odradza, to proszę o informaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_27 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 dokładnie chodzi mi o kask integralny model 198 201 Classico za 270 złotych, jeszcze parę dni temu był za 250 !!!!jest też otwarty 188 Super Leader za 250Pozostałe są droższe :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeTe Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Dzięki. Caberg jak widzę robi całkiem całkiem kaski. Mam listę pięciu sklepów do których podjadę jak będę miał czas, chyba że przedtem trafię na ten bazar na bemowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 właśnie chciałem napisać, żebyś kupił Caberga Classico. Najtańszy jest w kolorze czarnym, pozostałe kolory są droższe. Ja swojego kupiłem za 230 dwa lata temu w Rapid-Motocykle w Poznaniu, ostatnio widziałem za 250 ale skoro mówisz, że podrożały do 270... A co do jakości to nie narzekam, wentylacja jest ok, dobrze leży i nie wygląda jak szyszak z NASA :), ogólnie wart wydanych pieniędzy. Możesz ewentualnie zajrzeć do katalogu POLO, tam mają niedrogie kaski ( w LOUISIE chyba też). Aha jeżeli jesteś zainteresowany tym Cabergiem to mogę zobaczyć w Rapidzie w Lesznie może go mają po starej cenie i mógłbym Ci wtedy kupić czy jakoś tam byśmy sie umówili. Jakby co to daj znać - zawsze mogę sprawdzić. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeTe Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Dzięki stary, ale chyba po prostu pojadę do jednego ze sklepów i kupię. Prawdopodobnie będzie to caberg classic, bo cena jest naprawdę w porządku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi