Quake Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Witam Wcześniej nie miałem okazji przeczytać wszystkiego, dziś przeczytałem jednym tchem 4strony tak mnie ten temat zaintrygował że szok. WIĘC PROSZĘ NIECH KTOŚ W KOŃCU OSTATECZNIE ZAMKNIE TEN TEMAT PISZĄC JAK JEST !!! WYŁUSZCZAJĄC W PUNKTACH PRAWDĘ O TYM ZJAWISKU. Osobiście jestem za wersją wygranej sprzęta o większej pojemności. Porównanie hond przemawia do mnie bardziej niż dywagacje naukowe ...Pozdrawiam 8) PS Proszę tylko dalej sobie nie docinać a uzasadniać i jeszcze raz uzasadniać swoje argumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekR1 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 B12 skastrowany do mocy 6ki i B6. szanse takie same 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejtomecki Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 B12 skastrowany do mocy 6ki i B6. szanse takie same 8) moment obrotowy tez "skastrowany" ? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 A co jeśli te dwa motocykle z powodu jakości wykonania i kształtów będą charakteryzowały się różnymi stratami związanymi z tarciem? Wyjaśniam - przy tej samej mocy i różnych oporach jeden motocykl będzie miał większą prędkość maksymalną. Co jeśli dwa motocykle dzieli przepaść technologiczna kilkunastu(dziesięciu) lat? Trzeba sie zdecydować, czy mówimy o rzeczywistych motocyklach czy o teoretycznych modelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 brawo dla GROSZKA :buttrock::):crossy: pzdr Jaro [ Dopisane: 14 ]fajnie zje** samolocika na pierwszej stronce :P:):P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 8 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Poniewaz kolacja wigilijna wlasnie nadchodzi moja krotka tu wizyta dobiegla konca i pozostaje tylko zyczyc wszystkim Wesolych Swiat :buttrock: od Wigilii troche czasu minelo, czy doczekamy sie posta, o ktory prosil awful? sugerowałbym: -wymienić w 1 poście WSZYSKIE załozenia, czytelnie i jedno pod drugim zeby kazdy mogł ogarnąć to bez skakania po wypowiedziach... -wymienić przyczyny dlaczego miałoby być tak a nie inaczej- również jedną pod drugą, wyjaśnioną tak,zeby nie był to techniczny bełkot.można tu się odwołać do jakichś innych przykładów -w myśl zasady ze wszystko nalezy uczynić jak najprostszym- ("ale nie prostszym"jak to rzekł jakiśtam filozoff) -podsumować kilka najwazniejszych elementów celem lepszego utrwalenia treści przez czytających... -tłumacząc podchodzić do innych z szacunkiem i zachętą- motywacja ważna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi