Gość psikus89 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 No więc chyba się zdecyduje na te z womet-tech. Są mocowane na szpilę, przez całą szerokość ramy, więc to lepsze rozwiązanie niż to które proponuje zipser. A jest jakiś sposób na zabezpieczenie wydechów, pomijając mega wielkie gmole/klatki? Ehh, jak się (odpukać ;] ) wyłożę, to tak czy owak któryś wydech ucierpi :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pork Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Wpisz sobie w googlowej wyszukiwarce obrazków 'exhaust protector' - trochę tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Faktycznie :biggrin: , szczerze mówiąc pierwszy raz coś takiego widzę. Ciekawe :bigrazz: . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Przeglądając ogłoszenia trafiłem na tego sprząta. Niby wszystko ok. ale zastanowił mnie ten patent z tylnym amorem. Pytanie do urzytkowników: To jakiś patent czy totalna rzeżba :banghead: http://otomoto.pl/suzuki-tl-tl-1000s-2001r-M2223862.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dlaczego rzeźnia? Jest tam zastosowany po prostu amor akcesoryjny, w dodatku dobrej firmy - WP. Jeśli trochę znasz historię TLS, to na pewno wiesz, że seryjny amor to był jeden ze słabszych punktów tej maszyny. Poza tym zawsze możesz przedzwonić do gościa i zweryfikować co ma do powiedzenia w tej sprawie. Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 No właśnie wiem że ten łopatkowy to niewypał dlatego zastanawiałem się czy to typowy zabieg taka zamiana czy rzeźba w gównie. Tym bardziej że montując akcesoryjny amor pozostawiono seryjną sprężynę z boku. To mnie właśnie zastanawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 lo kurde to to na 2 amorach jest ? jak go kupisz chcesz wp odsprzedać ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toolman Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 lo kurde to to na 2 amorach jest ? jak go kupisz chcesz wp odsprzedać ? :) A mówiąc poważnie : montując akcesoryjny zestaw WP - amor + sprężynę - nie należałoby osunąć seryjna sprężynę z boku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 no ja sie dziwie ze on nie wchodzi w miejsce orginalu. powinno sie stary usunac nie wiem czemu tam sa dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 A jakie macie pozakładane wydechy nieseryjne? Możecie napisać o swoich wrażeniach (słuchowych ale i wizualnych też :) ) dotyczących akcesoryjnych kominów, m. in. Viper, Devil, Scorpion? Fotki i filmy mile widziane. Planuję niedługo założyć jakieś fajne przeloty, dlatego jestem ciekaw.Oto co mi się udało znaleźć: Zdaje się, że Viper i Scorpion są bardziej basowe, w porównaniu do Devila, który jest raczej głośniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ja mam robione na zamówienie przeloty, ostatnio je kumpel obciął i dopełnił i dają zdrowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ja mam robione na zamówienie przeloty, ostatnio je kumpel obciął i dopełnił i dają zdrowoPewnie Dominator, które się trochę wydmuchały ;) ? Czytałem właśnie trochę o tym, że z jakością (w dłuższej perspektywie) różnie bywa.Ja bym raczej wolał zachować oryginalne i założyć dedykowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 http://polskajazda.pl/Motocykle/Suzuki/TL1000r/Galeria/48781,355109%27%29 to te kominy ja je skróciłem, nie wiem co to za model czy makra wiem ze robione na zamówienie i kosztowały po 400zl za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psikus89 Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Zbaczając trochę z tematu, zamieszczam fajny filmik: Chłopaki sadzą piękne gumy i nie tylko! Poza tym - uczta dla uszu :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 (edytowane) Ja mam takie i sa zajebiste poprostu ziemia drzy i ludzie dookola jak sie zjawiam :-)) Polecam!!!! Edytowane 17 Maja 2011 przez bubuss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi