PGR Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Spoko nie panikuj panewek nie słychać to jeszcze nei jest tak żle... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Pytam bo jest kilka roznych przyczyn "kichania". Może jest chory :D A poważnie to może nie jest tak źle. Nie nalezy ufac nigdy poprzedniemu właścicielowi. Oleje, filtry i świece trzeba wymienić, nie bacząc na gadki poprzednika. Wyregulujesz gaźniory i będzie OK, jeśli nic Ci nie łomocze w silnikuPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 podłączam się do tematu, sam też zastanawiam się nad 750 tylko nie wiem czy będe się dobrze na nim czuł z moim 190 cm wzrostu. Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit_1 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 zobacz czy nie łapie lewego powietrza na krućcach przy gaźnikach...wtedy mi tez kichało troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Jak mi tak kichal to mialem na 3 cylindrze wypalony zawor :)ale dotarcie pomoglo nie trzeba bylo wstawiac nowego gniazdasprawdz sobie sprezanie bedzie wszystko wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi